Hayabusa, ahmet kimligini hazırla seni hayati abiye vercem evlatlık kıskanmaya basladım valla bizden cok seviyosun Alperence, alırmısın abi üste para veririm _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 09.05.2008 - 20:24 Mesaj konusu: slm
motocrazyracing demiş ki:
sevgili hayati abicim yine her zamnki muhteşem bir gezi yapmışsınız sizinle olabilmeyi inanki çok isterdim...
belgeser niteliğindeki gezinizi ayrıntılarıyla anlattığın için çok teşekkür ederim SEVGİLERLE
Eyvallah canım kardeşim gönlüne yüreğine sağlık bu arada sanada hayırlı tezkereler diliyorum
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Hayabusa demiş ki:
Alperence abicim yine diyecek söz bulamıyorum,hem fotolar hem açıklamaların,hepsi süper.Yüzündeki bu gülücüklerde hiç eksik olmasın
Sevgili Ahmet'ciğim gönlüne sağlık Bozkurt md olarak sizde herzaman süpersiniz
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Hayabusa demiş ki:
Alperence abicim yine diyecek söz bulamıyorum,hem fotolar hem açıklamaların,hepsi süper.Yüzündeki bu gülücüklerde hiç eksik olmasın
Sevgili Ahmet'ciğim gönlüne sağlık Bozkurt md olarak sizde herzaman süpersiniz
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Ömer Bozkurt demiş ki:
Hayabusa, ahmet kimligini hazırla seni hayati abiye vercem evlatlık kıskanmaya basladım valla bizden cok seviyosun Alperence, alırmısın abi üste para veririm
Ömer abi harikasın ya
Sağolsun Ahmet bende aynen öyle seviyorum onu kalp kalbe karşıdır demişler büyüklerimiz
hepinizinde ayrı ve özel bir yeri var yüreğimin birköşesinde BOZKURT MD _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız