Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Vefat sebebiyle MD etkinliklerimizi İPTAL ediyoruz.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Vefat sebebiyle MD etkinliklerimizi İPTAL ediyoruz.

Vefat sebebiyle MD etkinliklerimizi İPTAL ediyoruz.
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:48    Mesaj konusu: Vefat sebebiyle MD etkinliklerimizi İPTAL ediyoruz. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SİNAN SOFUOGLU nun vefatı sebebiyle:
MD kulübü olarak hafta sonu yapılacak tüm EĞLENCE etkinliklerimizi iptal ediyoruz..

En son HakanDincer tarafından 19.05.2008 - 01:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan dinçer,ki ne derse desin MD. büyük,kocaman,vefakar ve saygılı bir klüb.....
ve senin önderliğinde olması ayrı bir şans herkes için....tebrikler...başın saolsun ve başımız saolsun... İstemiyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yakuzzza Çevrimdışı yakuzzza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğru su da bu ama sinan abi için bişeyler yapmamız gerekmezmi
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
celikdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en doğrusunu yaptın hakan abi
Başa dön
celikdemir Çevrimdışı celikdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm üzüntü cok büyük hepimizin bası sagolsun böyle bir durumda insan oturup yeniden düsünüyor ne yaptıgını,ne olacagını allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

organizasyonların iptali isabetli dogru ve yerinde bi karar basımız sagolsun Ağlıyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitbulleren demiş ki:
doğru su da bu ama sinan abi için bişeyler yapmamız gerekmezmi

evet bizde bişeylr yapalım Alkışlıyorum

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok doğru yapmışsınız hepimizin başı sağolsun... Üzgünüm

En son racing_bora tarafından 09.05.2008 - 20:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Bey zaten eğlence etkinliklerinin iptal olacağını yazmış.diğer etkinliklerde sorun yok (yani Sinan la ilgili bir program vs)
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok doğru bir karak hatta motordelisi üyesi çok olan şehirlerde sinan abiyi anma turları düzenlesek nasıl olur
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turgutlu_md_2010
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, çok doğru bi karar vermişsiniz.Hala inanasım gelmiyor.Başımız sağolsun Ağlıyorum Ağlıyorum Üzgünüm Üzgünüm

Mondial 125 AGK 2006(Kırmızı).......
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
amazon_teamss
Üye
Üye

Nereden: ist. Bakırköy

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

etkinliklerin iptal edilmesi yerinde bi karar ama anma amaçlı bi program yapsak bizler md olarak olmaz mı sevgili Hakan Dinçer? motor_boxer ın dediği gibi motordelisi üyesi cok olan bir ilde yada bütün md cilere duyuru yapıp memleketi Sakarya'ya gidip orda biseyler yapsak olmaz mı arkadaşlar?
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız sağolsun çok doğru bi karar..... Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sedatakdemir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH AILESINE SABIR VERSIN
Başa dön
sedatakdemir Çevrimdışı sedatakdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aytu-r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Re: Vefat sebebiyle MD etkinliklerimizi İPTAL ediyoruz. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
SİNAN SOFUOGLU nun vefatı sebebiyle:
MD kulübü olarak hafta sonu yapılacak tüm EĞLENCE etkinliklerimizi iptal ediyoruz..

Başkan ölen arkadaşımıza kardeşimize allah rahmet eylesin...
Ama ortada yapılan bir ayrımcılık varki beni derinden yaralayan bunu paylaşmadan konuşmadan içim rahat etmeyecek;
kandilde şırnakta 16-17 şehit verdiğimizde de keşke bu tarz etkinlikleri iptal etseydiniz ne kadar güzel olurdu çoğu arkadaşımız karşı çıktı o kadar asker öldü eğlenmeyelim yapmayalım diye ama bir takım yönetim cuntası; olmaz EĞLENCE z ölen ölür kalan sağlar bizimdir diye nutuk attılar bu sanalda olsa gerçek alemde bu yüzden şiddetle kınıyorum davraşınızı...
tekrardan allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin başımız sağolsun...
Başa dön
aytu-r1 Çevrimdışı aytu-r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal