Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman allahım nasıl bırgundur bugun. vallahı uzuntuden ne dıcemı bılemıyorum.... allah rahmet etsın ailesıne sabırlar dılıyorum başımız sağolsun..
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BOZ79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Göztepe/istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mekanı cennet olsun,çok zor çoookk Ağlıyorum

b rh(+)
Warning: bastard on board !!!
Başa dön
BOZ79 Çevrimdışı BOZ79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ölen abimize allah tan gani gani rahmet yakınlarına abır ve baş saglıgı diliyorum erken ayrıldı aramızdan Ağlıyorum

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu çok üzücü ..Kaldırmak,kabullenmek çok ama çok zor..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi ara kenan yarışı bıraktı diye bi topic gördüm ama sonra bi anda kayboldu acaba neden ??

Yanlış bir olasılıkmıydı o yoksa gerçekten bıraktımı yarışmayı..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, böyle bir durumdayarışmaz belki. ama yinede profesyoneldir belli olmaz.profesyonelliğin zor yanlarından biride bu.acını içine gömcen
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ailesine ve geride kalanlarına sabır versin mekanı cennet olsun gerçekten çok üzücü bi durum... Üzgünüm

En son racing_bora tarafından 09.05.2008 - 20:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, henüz vefat haberi yokken Kenan haftasonu yarışmayacagını ve abisinin durumu için Türkiye'ye yola çıktıgını söylemişti..
Kenan bu durumda çok ama çok yıprandı..
Hakikaten SOFUOĞLU ailesinin acısı anlatılamaz.
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:00    Mesaj konusu: :( :( :( :( :( :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
efecan146 Çevrimdışı efecan146 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan artık yarışmasa daha iyi olacak sanki Ağlıyorum Ağlıyorum
Avusturalya'da yüreğimi ağzıma getirdi atlattığı kaza ile.Aynı yarışta Ducati pilotunun kazada çizmesi ayağından çıktı,uçtu gitti.
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet etsin . Ailesine sabır versin .
Başa dön
sx45 Çevrimdışı sx45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
balaban_r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: soma+38

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ailesine sabır ıkınci evlatları çokzor . Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
balaban_r1 Çevrimdışı balaban_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kenanın yarışması taraftarı değilim.şu an onun durumunu anlamak çok güç gerçekten çok zor bir durum.allah ona uzun ömürler versin.ağabeylerinin yüzünü şampiyonluklarla güldürsün inşallah.bu durumda bu sezon yarışmamalı bence.zaten yarışsa bile başarı elde etmesi mümkün değil.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
necati
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne desek boş gerçekten.. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Allah ailesine sabırlar versin allah mekanını cennet eylesin.. Ağlıyorum Ağlıyorum
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Md den bir arkadaş link attı öyle haberim oldu,çok üzücü Allah rahmet eylesin Üzgünüm
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 30, 31, 32  Sonraki
8. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal