Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 445 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 09.05.2008 - 20:08 Mesaj konusu:
GSXR-PRO, demişki;
Alıntı:
Kenan artık yarışmasa daha iyi olacak sanki
kimimiz böyle kimimiz ise tam tersini düşünüyoruz.biz bile bu konuda ayrılığa düşüyosak,kenanın içinde bulunduğu ikilemi,yarasının,acısının büyüklüğünü tahmin edemiyorum artık.annesi ve babasını düşünecek olursak yarışmaması doğru tercih olur ama ben bu işi bırakacağını düşünmüyorum.aksine sırf sinan için bile yarışmaya devam edeceğini düşünüyorum.
söyleyecek söz kalmadı artık.sabahtan beri söylenecekler söylendi.allah geride kalanlara bundan sonrası için acısız günler nasip etsin. _________________ UNUTTUNUZ hep R1i anlatmayı bize;
UYUTTUNUZ hep önce kamil koç vardı diye..
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 2054 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 09.05.2008 - 20:09 Mesaj konusu:
Ben Körfez pistindeydim bu gün onurun yanıda. Üzüntümüz çok. Allah rahmet eyesin ailesine sabır versin _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 09.05.2008 - 20:18 Mesaj konusu:
Ortada iki oğlunu motosiklette kaybeden bir anne var, üçüncüsü de superbike da yarışıyor. Ben Kenan için iki ihtimal görüyorum bu noktadan sonra; ya yarışmayı tamamen bırakacaktır, ya da superbike ve motogp şampiyonluklarıyla Sofuoğlu adını rekorlarla tarih kitaplarına yazdıracaktır. Başka da bir ihtimal yoktur... _________________ "Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız