Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, demişki;
Alıntı:

Kenan artık yarışmasa daha iyi olacak sanki

kimimiz böyle kimimiz ise tam tersini düşünüyoruz.biz bile bu konuda ayrılığa düşüyosak,kenanın içinde bulunduğu ikilemi,yarasının,acısının büyüklüğünü tahmin edemiyorum artık.annesi ve babasını düşünecek olursak yarışmaması doğru tercih olur ama ben bu işi bırakacağını düşünmüyorum.aksine sırf sinan için bile yarışmaya devam edeceğini düşünüyorum.
söyleyecek söz kalmadı artık.sabahtan beri söylenecekler söylendi.allah geride kalanlara bundan sonrası için acısız günler nasip etsin.
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
snowtiger
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet eylesinn inanmak çok güç Üzgünüm
Başa dön
snowtiger Çevrimdışı snowtiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Cosh315
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:09    Mesaj konusu: başımız sağolsun... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinan abiye allahtan rahmet ailesine baş sağlığı dilerim...
Başa dön
Cosh315 Çevrimdışı Cosh315 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Körfez pistindeydim bu gün onurun yanıda. Üzüntümüz çok. Allah rahmet eyesin ailesine sabır versin
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız Saolsun Allah rahmet Eylesin Ağlıyorum İstemiyorum
onur_s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimizin başı sağolsun, Sinan abiye Allahtan rahmet tüm sevenlerine sabır dilerim...
Başa dön
onur_s Çevrimdışı onur_s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

bence kenan bu olaydan sonra dahada hırsla yarıscak ve pistlerden abisinin intikamını alıcak ...Üzüntümüz büyük çok ama çok üzüldüm
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum acımız çok büyük yeter artık... Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmiRR

allah rahmet eylesin herkesin başı sağ olsun Ağlıyorum
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
sembol Çevrimdışı sembol Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,başımız sağolsun,Allah sevenlerine sabır versin Ağlıyorum Üzgünüm Ağlıyorum Üzgünüm
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin .üzüntümü anlatacak kelimeler yok. Ağlıyorum Üzgünüm Üzgünüm

Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ortada iki oğlunu motosiklette kaybeden bir anne var, üçüncüsü de superbike da yarışıyor. Ben Kenan için iki ihtimal görüyorum bu noktadan sonra; ya yarışmayı tamamen bırakacaktır, ya da superbike ve motogp şampiyonluklarıyla Sofuoğlu adını rekorlarla tarih kitaplarına yazdıracaktır. Başka da bir ihtimal yoktur...
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, şuan bırakması çok zor sözleşmesi var .bence bırakmaz dahada hırslanır
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 30, 31, 32  Sonraki
9. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal