Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 09.05.2008 - 20:23 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin evet her yerde haber orak geçiyor.başta ailesi ve tüm sevenlerine sabır diliyorum .... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 09.05.2008 - 20:24 Mesaj konusu:
valeo demiş ki:
onlyrider, şuan bırakması çok zor sözleşmesi var .bence bırakmaz dahada hırslanır
Valeo sözleşme mözleşme bunlar bir insan karar verdikten sonra o kadar ufak ayrıntılar ki... Ayrıca yarışmak istemeyen bir adamı aklı yerinde olan kimse zorla yarıştır(a)maz. Dediğim gibi ortada büyük bir acı yaşayan aile var kişisel kararlar ikinci planda kalacaktır... _________________ "Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Hepimizin başı sağolsun.Duyduğumda ınanamadım arkadasımın sacmaladıgını dusundum ama malesef gercek.Inanamıyorum halada.Allah tum sevenlerıne sabır versın,mekanı cennet olur ısallah
Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki yarış pistinde antrenman sırasında motosikletten düşerek ağır yaralanan Sinan Sofuoğlu, hayatını kaybetti.
Kocaeli'deki Körfez Yarış Pisti'nde Pazar günü yapılacak yarışlar için idman yaparken motosikletiyle kaza yapan Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi Sinan Sofuoğlu, tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
Boynunda kaburga kemiklerinde kırıklar olan ayrıca akciğeri yırtılan Sinan Sofuoğlu saat 14.00 sıralarında geçirdiği kazanın ardından getirildiği Kocaeli Üniversitesi Hasatanesi'nde ameliyata alınmıştı. Akciğerindeki kanaması durdurulan Sinan Sofuoğlu, saat 19.00 sıralarında ameliyathaneden çıkarılarak yoğun bakım servisine alındı. Saat 19.45 sıralarında da doktorlar öldüğünü açıkladı.
Hastanede umutlu bekleyişlerini sürdüren Sinan Sofuoğlu’nun babası İrfan, annesi Nuran ve kızkardeşi Nilüfer Sofuoğlu acı haberle gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi.
Sinan Sofuoğlu'nun kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun ise yurt dışında antrenman yaptığı öğrenildi.
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 09.05.2008 - 20:29 Mesaj konusu:
onlyrider, bence bırakmaz çünki Bahattin öldüğünde bırakırdı.
bende kardeşini kaybetmiş biri olarak onun acısını az çok anlıyorum.
çok zor bir durum ben hala kardeşimin öldüğüne inanamıyorum mesela.
En doğru kararı Kenan kendi verir biz bu konulara girmeyelim . _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Tarih: 09.05.2008 - 20:31 Mesaj konusu:
daha hiç zamanı değildi.. çok erken.. çok genç..
Allah ailesine sevenlerine sabır versin.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız