Tarih: 09.05.2008 - 10:44 Mesaj konusu: avukat, polis, ve sakatlanmalı trafik kazası yapanlar yardım
arkadaşlar ben 31 martta kaza geçirdim ve kalçamda çatlak ve çıkık oldu .1,5 aydır yatıyorum tahminimce 1ay daha yatarım .ve çalışamıyorum maddi manevi madur oldum .polis 8 de 4 beni suçlu buldu .adam kaza tutanagında tedavi masraflarımı karşılarsa şikayetci olmuycam diye imza attım fakat herşeyim zaten sigortalı oldugum için ssk karşılıyor adam 1 aydır aramıyor .ben banka borcumu cebimden ödüyorum ve iş başı yapana kadar maaş alamıycam .herkes adam yardım ediyormu arıyormu diye soruyor yok diyorum moralim bozuluyor artık babam kızdı 1 aydır aramıyo diye sabah adamı aradı dogrusu ben para istemiyordum ama 1 aydır aramıyınca nasıl oldun diye bende kızıyorum artık ve babama ara dedim ve para istedik hakkımız varmı belçikada olsa kan parası acı parası diye bişey varmış adamın canını çıkarırlarmış ben haklımıyım bi yardım cevap yazarsanız .sevinirim.
kazayı e-5 te sol şeritle bariyerler arasında giderken yaptım ve adam duran trafikte sol kapısını açınca yaptım .
.
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 552 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 09.05.2008 - 20:04 Mesaj konusu:
Bu kaza haberini verdiğin ilk konuyu hatırlıyorum polis seni 8 de 4 nasıl kusurlu buluyor hiç anlamadım ve şu anda çok sinirliyim çünkü senin kaza yaptığın yerden aynı şekilde abim ve ben her gün geçiyoruz sana çok samimi söylüyorum eğer kaza anlattığın gibi olduysa kesinlikle yanlış bir tespit kendimi senin yerine koyuyorum da gerçekten sinir bozucu bir durum ama öküz ölmüş artık aciiil şifalar dilerim.... _________________ !..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1804 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 09.05.2008 - 21:14 Mesaj konusu:
Bir yanlışlık var o işte.. Geçmiş olsun kardeş. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.500 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 18.500 Km Sonra İnşallah
Tarih: 09.05.2008 - 21:41 Mesaj konusu:
motorların duran trafikte arabaların arasından geçmesi yasak degilki adam küt diye kapıyı acarsa tabıkı suclu o. benimde taksiciyle öyle bir olayım oldu ama ben sadece kapıya lastık ızı bıraktım
bu arada kan parası olayını duymuştum 20 milyar falan alanlar var ama motorla kaza geçirip alanı bilmiyorum yayaya vurursa kan parası alıyorlar.
GN125, önce gecmis olsun benim fikrim sayet avrupa kanunu sorarsan oto banda sikismis bir durumda arkadaki arac gibi siranda durman gerek solbariyer kenarinda gitmen yasak oldugunuda sende biliyorsun itfaiye yada ambulans birde sikismis birtrafikte kaza aninda polisler gidebilir motorlu da olsa motorluda bir trafik üyesi oluyor trafikkurallarida bizim icin gecerli bence sende de suc var durmus bir trafikte kapi acila bilir tekrar gecmis olsun acil sifalar dilerim selamlar
neyse arkadaşlar haklısın diyende haksızsın diyende sağolsun .ama iyi ki ben yaralandım aynı şekilde ben adamı yaralasaydım vicdanen yıkılır .maddi yondende elimden geleni yapardım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız