Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bırakır demedim iki ihtimal var dedim. Sinan unutulmayacak bir yarışçıydı ve şimdi sevenleri, yetkililer, bizler hepimizin başını iki elinin arasına koyarak düşünme zamanı. Ben bir daha körfez pistine dönmeye gider miyim bilmiyorum...
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haberı tv den duyunca sok oldum.allah rahmet eylesın.bu aılesı ıcınde cok acı bır durum.ıkı evlatlarınıda motor kazasında kaybettıler.aılesıne ve sevenlerıne sabır dılıyorum.basımız sag olsun Üzgünüm
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarantino
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok zor bişey çook,allah rahmet eylesin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzücü, Allah rahmet eylesi, ailesine ve sevdiklerine sabır diliyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, demişki;
Alıntı:

onlyrider, bence bırakmaz çünki Bahattin öldüğünde bırakırdı.

bahattinle sinanın vefatları arasında bi bağlantı yok arkadaşım.bahattin motosikletle vefat etmedi.
bence her 2 ihtimalde olabilir.bırakabilirde devamda edebilir.benim fikrim bundan sonra gazı sinan için sıkacak.BIRAKMAYACAK
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
youngseR1kan
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin! Üzgünüm
Başa dön
youngseR1kan Çevrimdışı youngseR1kan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan içinde çok zor olacak.. Bahattinin vefatında kendine kapanmak istemişti.. Onu motive eden yarışlara hazırlayan Sinan abi idi. Şimdi o yok.. Kenan ne yapacak bundan sonra belli olmaz. Ama motoruna çok daha sıkı sarılmalı. Gazı Sinan abi için açmalı !!

O kırılan kaskın markasını bilen var mı
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin çok üzücü Ağlıyorum İstemiyorum
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sSPAM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Izmir/Buca

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun.Ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.
Başa dön
sSPAM Çevrimdışı sSPAM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
diShy-Racer46
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Zonquldak-İstanbuL

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki yarış pistinde antrenman sırasında motosikletten düşerek ağır yaralanan Sinan Sofuoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, Sofuoğlu'na acil serviste müdahale edildiğini belirterek, ''Genel durumu ciddi. Boynunda kırık, kafasında travma var'' dedi.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, akciğerindeki kanamanın durdurulması için yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Sofuoğlu'nun, bir süre sonra kalbi durdu. Sofuoğlu, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.. Üzgünüm

Sevdiğim 1arkadaşımdı..Çok ama çok üzgünüm.Onun ölümünü kabullenmek çok zor.Sinan Sofuoğlu'na Allah'tan rahmet,kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim.Mekanın Cennet olsun arkadaşım..Seni unutmayacağız.. Üzgünüm

En son diShy-Racer46 tarafından 09.05.2008 - 21:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Başa dön
diShy-Racer46 Çevrimdışı diShy-Racer46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin başı sağolsun..
Kelimelerin boğazımıda düğümlendiğin nokta işte tam burası..
Ailesine sabırların en büyüğünü dilerim..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tamada
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten derin bir üzüntü duydum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. SİNAN SOFUOĞLU SENİN MOTOSİKLET AŞKIN HERKESİNDEN BÜYÜKMÜŞ, BUGÜN BUNU BİZE GÖSTERDİN !! MEKANIN CENNET OLSUN HOŞÇA KAL !!!
Başa dön
tamada Çevrimdışı tamada Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mustafa35
Üye
Üye

Nereden: izmir almanya

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya dicek bi sey bulamiyom simdi disardan geldim bilgisayari acinca sok oldum allah rahmet eylesin
sedatakdemir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cenaze nerden ve nezaman kalkacak bılen varmı
Başa dön
sedatakdemir Çevrimdışı sedatakdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jackpot
Üye
Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu olayin eger versa tek tutarli yani Sinan yolda bir trafik canavarina vermemis olmamiz. Yarisciydi, sovalyeydi, delikanliydi. O sekilde ayridi aramizdan. Ve o sekilde kalacak. Ve birgun , bir yerde biz arkadaslariyla ayni duygularla gazlayacak Sinan. O gue kadar HOSCAKAL SAMPIYON... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
jackpot Çevrimdışı jackpot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 30, 31, 32  Sonraki
11. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal