Tarih: 09.05.2008 - 20:34 Mesaj konusu:
Ben bırakır demedim iki ihtimal var dedim. Sinan unutulmayacak bir yarışçıydı ve şimdi sevenleri, yetkililer, bizler hepimizin başını iki elinin arasına koyarak düşünme zamanı. Ben bir daha körfez pistine dönmeye gider miyim bilmiyorum... _________________ "Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
haberı tv den duyunca sok oldum.allah rahmet eylesın.bu aılesı ıcınde cok acı bır durum.ıkı evlatlarınıda motor kazasında kaybettıler.aılesıne ve sevenlerıne sabır dılıyorum.basımız sag olsun
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 445 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 09.05.2008 - 20:36 Mesaj konusu:
valeo, demişki;
Alıntı:
onlyrider, bence bırakmaz çünki Bahattin öldüğünde bırakırdı.
bahattinle sinanın vefatları arasında bi bağlantı yok arkadaşım.bahattin motosikletle vefat etmedi.
bence her 2 ihtimalde olabilir.bırakabilirde devamda edebilir.benim fikrim bundan sonra gazı sinan için sıkacak.BIRAKMAYACAK _________________ UNUTTUNUZ hep R1i anlatmayı bize;
UYUTTUNUZ hep önce kamil koç vardı diye..
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1804 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 09.05.2008 - 20:42 Mesaj konusu:
Kenan içinde çok zor olacak.. Bahattinin vefatında kendine kapanmak istemişti.. Onu motive eden yarışlara hazırlayan Sinan abi idi. Şimdi o yok.. Kenan ne yapacak bundan sonra belli olmaz. Ama motoruna çok daha sıkı sarılmalı. Gazı Sinan abi için açmalı !!
O kırılan kaskın markasını bilen var mı _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.500 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 18.500 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Dec 22, 2007 Mesajlar: 113 Nereden: Zonquldak-İstanbuL
Tarih: 09.05.2008 - 20:56 Mesaj konusu:
Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki yarış pistinde antrenman sırasında motosikletten düşerek ağır yaralanan Sinan Sofuoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, Sofuoğlu'na acil serviste müdahale edildiğini belirterek, ''Genel durumu ciddi. Boynunda kırık, kafasında travma var'' dedi.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, akciğerindeki kanamanın durdurulması için yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Sofuoğlu'nun, bir süre sonra kalbi durdu. Sofuoğlu, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı..
Sevdiğim 1arkadaşımdı..Çok ama çok üzgünüm.Onun ölümünü kabullenmek çok zor.Sinan Sofuoğlu'na Allah'tan rahmet,kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim.Mekanın Cennet olsun arkadaşım..Seni unutmayacağız..
_________________ The Motorbike is my life.And my life style.I would like everytime be faster.And i am Victory.I am so Happy...
En son diShy-Racer46 tarafından 09.05.2008 - 21:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Tarih: 09.05.2008 - 20:57 Mesaj konusu:
Herkesin başı sağolsun..
Kelimelerin boğazımıda düğümlendiğin nokta işte tam burası..
Ailesine sabırların en büyüğünü dilerim.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Gerçekten derin bir üzüntü duydum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. SİNAN SOFUOĞLU SENİN MOTOSİKLET AŞKIN HERKESİNDEN BÜYÜKMÜŞ, BUGÜN BUNU BİZE GÖSTERDİN !! MEKANIN CENNET OLSUN HOŞÇA KAL !!!
Bu olayin eger versa tek tutarli yani Sinan yolda bir trafik canavarina vermemis olmamiz. Yarisciydi, sovalyeydi, delikanliydi. O sekilde ayridi aramizdan. Ve o sekilde kalacak. Ve birgun , bir yerde biz arkadaslariyla ayni duygularla gazlayacak Sinan. O gue kadar HOSCAKAL SAMPIYON...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız