Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Vefat sebebiyle MD etkinliklerimizi İPTAL ediyoruz.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Vefat sebebiyle MD etkinliklerimizi İPTAL ediyoruz.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, bize de bu yakısır Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede tum eglence etkınlıklerı ıptal edılsın ve ımkanı olan herkesle cenazesınde onunda ısteyecegını dusundugum sekılde motorlarımızla katılıp onu son yolculuguna egsoz sesıyle ugurlamalıyız bence.cunku sınan motora gonul vermıs ve bu ugurdada hayatını apansız bır kaza sonucu kaybetmıstır.ona en buyuk destegı md ve motor severler olarak vermelıyız dıye dusunuyorum.ozellıkle ıkı oglunu bu ugurda kaybetmıs ve bır oglunuda dunya sampıyonu yapmıs ellerı opulesı aılesıne buyuk destek vermelıyız.tekrardan sınana allhtan rahmet aılesıne ve sevenlerıne bas saglıgı dılıyorum Ağlıyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
youngseR1kan
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diyecek kelime bulamıyorum! Alkışlıyorum Allah rahmet eylesin! Ağlıyorum
Başa dön
youngseR1kan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok yerinde bir karar bu arada rahmelinin cenazesine katılarak bir şeyler yapmış oluruz şampiyon için bunuda öğrenirsek belli oduğu zaman iyi olur...

Funda RR bile HONDA aşığı be kardeşim daha ne diyim...!!!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
LONGDRIVER
Üye
Üye

Nereden: KIRKLARELİ

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız sağolsun tüm sevenlerine allah sabır versin,mekanı cennet olsun
Başa dön
LONGDRIVER Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
amazon_teamss
Üye
Üye

Nereden: ist. Bakırköy

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi burda çoğumuz tamam gidelim Sakarya'ya onu son yolculuguna uğurlayalım diyecek ama günü belli oldugunda da birçoğunuzun işi cıkacak ve katılamıyacak eminim! arkadaşlar bence bu işe gerçekten gönül verenler ve ŞAMPİYONUMUZU ŞAMPİYONLUĞUNA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE son yolculuğuna ugurlamak isteyenler katılımda bulunsun lütfen.tekrardan şampiyonumuza Allahtan rahmet kardeşi kenan ve ailesine sabır diliyorum...
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OK OK OK
Başa dön
andic Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jamelinco
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Osmangazi

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel 1 dusunce allah rahmet eylesin tekrardan Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
Jamelinco Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinan abi için kortej felan güzel olur onun için son bikez bişeler yapsak ii olmazmı???
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, en iyisi böyle başkan Ağlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, çok güzel bir karar...
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hala ınanmak ıstemıyorum Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kararı saygıyla alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Ama_fok
Üye
Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH RAHMET EYLESİN
DOĞRU BİR KARAR BAŞKAN
Başa dön
Ama_fok Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye