Kayıt: Nov 27, 2007 Mesajlar: 385 Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**
Tarih: 09.05.2008 - 15:26 Mesaj konusu:
Bu ne yaa..
Daha geçen yıl ehliyet aldım basmadılar tc no.Bizde sonrakilere basmışlar..
Hadi orasını geçtim gene büsürü koşuştur yok sağlık raporudur vs..
Gene masraf..Bi ton traş yahu
Neyse bi bakıma da iyi oldu çünkü ehliyetim 1 yıllık olmasına rağmen heryeri kabardı şekli deişti desem yeridir
Lanet olası kırtasiciye pvc kaplat die verdik sokmuş makinaya ehliyeti o sıcaklıklada bazı yerleri kabarmış bazı yerleri yapışmış..Ayrıca soğuk damgası da kaybolmuş o sıcaklıkla erimiş tahminim zaten çok zor görünen bi damgası vardı..
En son ClubBoDRuM tarafından 09.05.2008 - 15:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu ne yaa..
Daha geçen yıl ehliyet aldım basmadılar tc no.Bizde sonrakilere basmışlar..
Hadi orasını geçtim gene büsürü koşuştur yok sağlık raporudur vs..
Gene masraf..Bi ton traş yahu
Neyse bi bakıma da iyi oldu çünkü ehliyetim 1 yıllık olmasına rağmen heryeri kabardı şekli deişti desem yeridir
Lanet olası kırtasiciye pvc kaplat die verdik sokmuş makinaya ehliyeti o sıcaklıklada bazı yerleri kabarmış bazı yerleri yapışmış..Ayrıca soğuk damgası da kaybolmuş o sıcaklıkla erimiş tahminim zaten çok zor görünen bi damgası vardı..
Sende yenilemiş olursun evet bende şikayetciyim o kırtasiyecilerden adam gibi pvc yapamıyorlar _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1283 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 09.05.2008 - 18:24 Mesaj konusu:
Sadece eski ehliyet ve fotograf, biraz da para bu iş için yeterli olur gibime geliyor. Kayıp ehliyetim için bile sağlık raporu istememişlerdi. Sonuçta sadece kart değişiyor!!!! Şu an ehliyetim kullanılmayacak durumda yıpranmış olsa değiştirmek için bunları istiyorlar _________________ 0 rh+
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1074 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 09.05.2008 - 19:02 Mesaj konusu:
Alıntı:
al bi de burdan yak, bi de bununla mı uğraşcaz, benim ehliyet 2003 bende de yok tc kimlik no
hayabusa2785, kardeş eğer seninkinde yoksa benimki 1991 benimkinde hiç yoktur,senin yazını okurken tamda ehliyetime bakmaya gidiyordum varmı yokmu diye,neyse hiç bakamayayım yani ehehehehehe ugrcn, kardeşim bilgilendirme için teşekkürler _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
ikeyy
ben de E sınıfı ehliyeitme A2 ekletmek için değişime gittim ilk ehliyetin verildiği yerden rapor gelen kadar beklerler, benimkini de 10 gün sonra falan verdiler normaldir.
TC kimlikli çıkar artık iyi olur ; _________________ Trafikte bir yanlış bütün doğrularınızı götürebilir......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız