Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ehliyet değişikliği gerekiyor...(Herkes okumalı ÖNEMLİ ) !!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ehliyet değişikliği gerekiyor...(Herkes okumalı ÖNEMLİ ) !!

Ehliyet değişikliği gerekiyor...(Herkes okumalı ÖNEMLİ ) !!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok eyvalla saol..
Başa dön
loriss Çevrimdışı loriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ne yaa.. Sinirlendim
Daha geçen yıl ehliyet aldım basmadılar tc no.Bizde sonrakilere basmışlar..
Hadi orasını geçtim gene büsürü koşuştur yok sağlık raporudur vs..
Gene masraf..Bi ton traş yahu Beğenmedim
Neyse bi bakıma da iyi oldu çünkü ehliyetim 1 yıllık olmasına rağmen heryeri kabardı şekli deişti desem yeridir Dil çıkarıyorum
Lanet olası kırtasiciye pvc kaplat die verdik sokmuş makinaya ehliyeti o sıcaklıklada bazı yerleri kabarmış bazı yerleri yapışmış..Ayrıca soğuk damgası da kaybolmuş o sıcaklıkla erimiş tahminim zaten çok zor görünen bi damgası vardı..

En son ClubBoDRuM tarafından 09.05.2008 - 15:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ehliyetimde olur çünkü benim almama daha1.5 sene var Gülümsüyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ClubBoDRuM demiş ki:
Bu ne yaa.. Sinirlendim
Daha geçen yıl ehliyet aldım basmadılar tc no.Bizde sonrakilere basmışlar..
Hadi orasını geçtim gene büsürü koşuştur yok sağlık raporudur vs..
Gene masraf..Bi ton traş yahu Beğenmedim
Neyse bi bakıma da iyi oldu çünkü ehliyetim 1 yıllık olmasına rağmen heryeri kabardı şekli deişti desem yeridir Dil çıkarıyorum
Lanet olası kırtasiciye pvc kaplat die verdik sokmuş makinaya ehliyeti o sıcaklıklada bazı yerleri kabarmış bazı yerleri yapışmış..Ayrıca soğuk damgası da kaybolmuş o sıcaklıkla erimiş tahminim zaten çok zor görünen bi damgası vardı..

Sende yenilemiş olursun Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum evet bende şikayetciyim o kırtasiyecilerden adam gibi pvc yapamıyorlar Sinirlendim

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DAGLI
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehlıyette TC kimlik numarası olanlar için problem VARMI.........
Başa dön
DAGLI Çevrimdışı DAGLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 09.05.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DAGLI demiş ki:
ehlıyette TC kimlik numarası olanlar için problem VARMI.........

Yok siz rahat olun Gülümsüyorum

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 09.05.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimkindede var tc kimlik no.Ailedikilere söyliymde onlarda düzeltsin.
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 09.05.2008 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benmkine yazmışlar zaten Delirdim

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sadece eski ehliyet ve fotograf, biraz da para bu iş için yeterli olur gibime geliyor. Kayıp ehliyetim için bile sağlık raporu istememişlerdi. Sonuçta sadece kart değişiyor!!!! Şu an ehliyetim kullanılmayacak durumda yıpranmış olsa değiştirmek için bunları istiyorlar ?
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgilendirme için tşk Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ehliyettede yok ya yinemi sağlık raporu alıcaz..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mhmtmlx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a2 aldıgımda üzerinde yazılı tc kimlik sart oldu her yerde
Başa dön
mhmtmlx Çevrimdışı mhmtmlx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

al bi de burdan yak, bi de bununla mı uğraşcaz, benim ehliyet 2003 bende de yok tc kimlik no

hayabusa2785, kardeş eğer seninkinde yoksa benimki 1991 benimkinde hiç yoktur,senin yazını okurken tamda ehliyetime bakmaya gidiyordum varmı yokmu diye,neyse hiç bakamayayım yani ehehehehehe Bravo Üzgünüm Üzgünüm
ugrcn, kardeşim bilgilendirme için teşekkürler Bravo
tornado57
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sinop

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikeyy
ben de E sınıfı ehliyeitme A2 ekletmek için değişime gittim ilk ehliyetin verildiği yerden rapor gelen kadar beklerler, benimkini de 10 gün sonra falan verdiler normaldir.
TC kimlikli çıkar artık iyi olur ;Gülümsüyorum
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerekli bilgi. teşekkürler kardeş...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal