Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
two-wheeler
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:34    Mesaj konusu: yalan dünya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzüldüm .o bir dünya şampiyonu.allah rahmet eylesin. Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
two-wheeler Çevrimdışı two-wheeler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzdün bizi sinan abi
gittin yanımızdan sormadan etmeden
daha nice şampiyonluklar vardı sırada
daha nice günler vardı
bıraktın bizi burada ,
kenanı uzaklarda...

keşke böyle gitmeseydin
bana motor öğretseydin
kenanı tebrik etseydin
biliyorum ,ordasın
Cennnette meleklerin yanındasın
biz seni unutmıycaz
seni başarılarınla hatırlıycaz
kenan a artık biz abi olucaz
anana babana biz evlat
dostlarına biz dost olucaz
seninle bir gün buluşucaz
o zaman motor hakkında konuscaz
sen üzülme yeterki sanmaki unuturuz belki
biz seni HEP YAŞATICAZ SİNAN ABİ
yazan :motor_boxer

acımız dizelere dökmeye çalıştım ...sinan abime benden bir armağan olsun.tüm motor camiasının başı saolsun
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

çok üzüldüm .o bir dünya şampiyonu.allah rahmet eylesin.

dostum dünya sampiyonu olan kadesi KENAN! ALLAH ONA UZUN ÖMÜRLER VERSİN!! YAKINLARINA VE TÜM SEVENLERİNE SABIR DİLİYORUM Ağlıyorum
kum ve mıcır havuzu olmayan bir piste yarış verenler umarım şimdi huzurludurlar!!! Sinirlendim
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN,
Alıntı:

kum ve mıcır havuzu olmayan bir piste yarış verenler umarım şimdi huzurludurlar!!!

neye yaradı şimdi

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RR-37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. Üzgünüm
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sporx.com'dan ALINTIDIR.

AKYAZI'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Kocaeli'deki Körfez Yarış Pisti'nde Pazar günü yapılacak yarışlar için idman yaparken motosikletiyle kaza yapan ve tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren Sinan Sofuoğlu, Akyazı'da toprağa verilecek.

Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi.

bu haber doğrudur umarımÜzgünüm
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazık oldu !! Çok yazık !! Ağlıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tekteker123
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin başı sağolsun.Siteye girerken haberi görünce şaşırdım.
Üzüldüm. Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum
Allah Kenan abiye ve ailesine sabır versin.
masmasmas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız Sağolsun
Başa dön
masmasmas Çevrimdışı masmasmas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DA2019
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce Bahattin, şimdi Sinan. Allah Kenan'a ve Sofuoğlu ailesine sabırlar versin. Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala 3. sınıf bi ülkeyiz bunu herkes bilmeli

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim anlamadığım madem bu kadar eksileri olan bir pist bu ve bunu bilen tecrübeli bir sürü ağabeylerimiz de aramızda, peki neden Pazar günü buraya yarışmaya, izlemeye, taraftarlık yapmaya gidiyorduk ki! Ya o gün böyle bir şey olsaydı!!!

İlla birisinin hayatını mı kaybetmesi gerekiyordu bunların ortaya çıkıp konuşulması için Sinirlendim Sinirlendim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH sevdikleriyle cennette kavuştursun

Başa dön
Yarrasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet eylesin Mekanı Cennet Olsun...en iyi motorcuyu cennet kaptı Ağlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 30, 31, 32  Sonraki
13. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal