üzdün bizi sinan abi
gittin yanımızdan sormadan etmeden
daha nice şampiyonluklar vardı sırada
daha nice günler vardı
bıraktın bizi burada ,
kenanı uzaklarda...
keşke böyle gitmeseydin
bana motor öğretseydin
kenanı tebrik etseydin
biliyorum ,ordasın
Cennnette meleklerin yanındasın
biz seni unutmıycaz
seni başarılarınla hatırlıycaz
kenan a artık biz abi olucaz
anana babana biz evlat
dostlarına biz dost olucaz
seninle bir gün buluşucaz
o zaman motor hakkında konuscaz
sen üzülme yeterki sanmaki unuturuz belki
biz seni HEP YAŞATICAZ SİNAN ABİ
yazan :motor_boxer
acımız dizelere dökmeye çalıştım ...sinan abime benden bir armağan olsun.tüm motor camiasının başı saolsun
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6247 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 09.05.2008 - 21:42 Mesaj konusu:
Alıntı:
çok üzüldüm .o bir dünya şampiyonu.allah rahmet eylesin.
dostum dünya sampiyonu olan kadesi KENAN! ALLAH ONA UZUN ÖMÜRLER VERSİN!! YAKINLARINA VE TÜM SEVENLERİNE SABIR DİLİYORUM
kum ve mıcır havuzu olmayan bir piste yarış verenler umarım şimdi huzurludurlar!!! _________________
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 445 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 09.05.2008 - 21:45 Mesaj konusu:
sporx.com'dan ALINTIDIR.
AKYAZI'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Kocaeli'deki Körfez Yarış Pisti'nde Pazar günü yapılacak yarışlar için idman yaparken motosikletiyle kaza yapan ve tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren Sinan Sofuoğlu, Akyazı'da toprağa verilecek.
Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi.
bu haber doğrudur umarım _________________ UNUTTUNUZ hep R1i anlatmayı bize;
UYUTTUNUZ hep önce kamil koç vardı diye..
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1804 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 09.05.2008 - 21:45 Mesaj konusu:
Yazık oldu !! Çok yazık !! _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.500 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 18.500 Km Sonra İnşallah
Herkesin başı sağolsun.Siteye girerken haberi görünce şaşırdım.
Üzüldüm.
Allah Kenan abiye ve ailesine sabır versin. _________________ http://www.a0z.blogspot.com
Tarih: 09.05.2008 - 21:48 Mesaj konusu:
Önce Bahattin, şimdi Sinan. Allah Kenan'a ve Sofuoğlu ailesine sabırlar versin. _________________ "I would never let a woman kick my ass. If she tried something, Id be like, HEY! You get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie! "
Tarih: 09.05.2008 - 21:50 Mesaj konusu:
hala 3. sınıf bi ülkeyiz bunu herkes bilmeli _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 09.05.2008 - 21:50 Mesaj konusu:
Benim anlamadığım madem bu kadar eksileri olan bir pist bu ve bunu bilen tecrübeli bir sürü ağabeylerimiz de aramızda, peki neden Pazar günü buraya yarışmaya, izlemeye, taraftarlık yapmaya gidiyorduk ki! Ya o gün böyle bir şey olsaydı!!!
İlla birisinin hayatını mı kaybetmesi gerekiyordu bunların ortaya çıkıp konuşulması için _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 09.05.2008 - 21:53 Mesaj konusu:
ALLAH sevdikleriyle cennette kavuştursun _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız