Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum böyle olmamalıydıı Ağlıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah'tan rahmet ailesinede sabır diliyorum mekanın cennet olsun kardeşim..
endurocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: route 66

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimizin başı sağ olsun merhumun mekanı cennet olsun ailesine ALLAH sabırlar wersin. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
endurocan Çevrimdışı endurocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cavitk
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzücü bir haber. Söyleyecek söz bulamıyorum.

Allah rahmet eylesin. Ailesinede sabırlar versin.

Sonuçta her canlı ölümü tadacak ama bu genç yaşta ve pisi pisine gelince insan kabullenemiyor... İstemiyorum
Başa dön
cavitk Çevrimdışı cavitk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah tüm sevenlerine sabır versin, mekanın cennet, yüce Allahın rahmeti üzerinde olsun.
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm İstemiyorum
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

söyleyecek söz bulamıyorum. Allah rahmet eylesin Ağlıyorum Ağlıyorum

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hera09
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ada

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. İstemiyorum Hepimizin başı sağolsun.
Başa dön
hera09 Çevrimdışı hera09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, en son motofuarında görmüştüm kendisini, hatta Kenan'la da resim çektirip başarı dileklerimi iletirken, onun da yüzünde aynı gurur ve sevinç vardı. Acımız sonsuz, inşallah SON olur... Ailesine sabırlar, arkadaşlarına da anısını taşımalarını dilerim. Kalbimizde yaşayacak sonsuza kadar...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

Allah yakınlarına sabırlar versın,Allah rahmet eylesın.Çok talihsiz bir durum..Tamam;ölüm Allahtan ama bu çok kötü oldu be Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
loriss Çevrimdışı loriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olur...
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke şampiyonluklar kaybedilseydi de,,şampiyon kaybedilmeseydi...Allah rahmet eylesin..... Üzgünüm
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ama_fok
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN DOSTLAR ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN..........
Başa dön
Ama_fok Çevrimdışı Ama_fok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haberlerde seyrederken "sağlık durumu iyiye gidiyor" diye heyecanla haber beklerken birden kaybettiğimizi öğrendim. Ağlıyorum

Allah ailesine,hele hele annesine büyük sabırlar versin,mekanı cennet olsun.

Daha öğlen sağlığı için dua ediyoduk,şimdi arkasından Üzgünüm
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
onlyloveme
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok üzücü bir olayla çalkalanti türkiye bir yildiz daha kaydi allah geride kalanlarina uzun ömürler versin mekani cennet olsun:(
Başa dön
onlyloveme Çevrimdışı onlyloveme Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 30, 31, 32  Sonraki
14. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal