Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
carlosbauer
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ailesine ve kenan büyük sabır diliyorum başımız sağolsun
Başa dön
carlosbauer Çevrimdışı carlosbauer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Söyleyecek Söz Bulamıyorum Cümlemizin Başı Sağolsun Allah Kimseye BöyLe AcıLar Yaşatmasın

Volume : ıııııııııı[]ıı Bass : ıııııııııı[]ıı Treble : ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok uzuldum isallah bu tarz olayların sonuncusu olur.kalanlara sabırlar kaybımızada Allahtanda rahmet diliyorum...

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neticeler
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.Çok başarılı ve hırslı bir sporcu olmakla birlikte çok değerli bir insandı.Mekanı cennet olsun.BAŞIMIZ SAĞOLSUN Ağlıyorum
sino
Moderatör
Moderatör

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Demin beni LEVO aradi ve "sino duydunmu " dedi..
Bende "neyi duydummu? dedim..

Sinan sofuoglu vefat etmis deyince kafamdan asagi kaynar sular döküldü... Şok oldum İstemiyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Üzgünüm Üzgünüm

Hala inanamiyorum ...Aklima son kez tr iken onunla sohbet edisimiz ve yemek yeyisimiz geldi.. Şok oldum

Allah mekanini firdevs cenneti eylesin..
Geride kalan yanmis kalpleri söndürüp onlara güc kuvvet versin..

Arkadaslar kenan daha vefat ettigini bilmiyormus..Lütfen kimse arayip haberini vermesin..!!!!!

Ailesinin alistira alistira söylemesi daha dogru olur..

Basimiz sag olsun...

Onu hic unutmiyacagim unutmiyacagiz..
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ntv haberleri detaylı bilgi verdi,cenazenin yarın defnedilceğinide söyledi ve kenanda bu hafta sonu yarışmayacakmış türkiyeye geliyormuş suanda belkide gelmiştir!!!
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hala inanamıyorum. Şaka gibi, yalan gibi geliyor. Biz bunları yaşarken, bu acıya dayanamazken, ailesi ne durumda düşünmek bile istemiyorum. Allahım sabır versin. Sinan Kardeşimizin mekanını cennet eylesin...
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EkremSen
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alah rahmet eylesin ruhu şad olsun nur içinde yatsın.. Allah ailesine sabır versin..
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,Allah ailesine sabır versin...
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theblack
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin... Ağlıyorum nasıl olmuş gören yada tam bi bilgisi olan varmı?? İstemiyorum
Başa dön
theblack Çevrimdışı theblack Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,Allah ailesine sabır versin
modenass
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basımız sağ olsun Ağlıyorum Ağlıyorum Allah ailesine sabır versin..
Başa dön
modenass Çevrimdışı modenass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mjaft
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah ailesine sabır wersin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
mjaft Çevrimdışı mjaft Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
954RR
Üye
Üye

Nereden: İST - Maltepe

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum
Allah rahmet eylesin....Ağlıyorum
allah ailesine sabır versin
Başa dön
954RR Çevrimdışı 954RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 30, 31, 32  Sonraki
16. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal