Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.Çok başarılı ve hırslı bir sporcu olmakla birlikte çok değerli bir insandı.Mekanı cennet olsun.BAŞIMIZ SAĞOLSUN _________________ Birgün benimde bir çift tekerim olacak
Sinan sofuoglu vefat etmis deyince kafamdan asagi kaynar sular döküldü...
Hala inanamiyorum ...Aklima son kez tr iken onunla sohbet edisimiz ve yemek yeyisimiz geldi..
Allah mekanini firdevs cenneti eylesin..
Geride kalan yanmis kalpleri söndürüp onlara güc kuvvet versin..
Arkadaslar kenan daha vefat ettigini bilmiyormus..Lütfen kimse arayip haberini vermesin..!!!!!
Ailesinin alistira alistira söylemesi daha dogru olur..
Basimiz sag olsun...
Onu hic unutmiyacagim unutmiyacagiz.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
GSXR 1000 K2 176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6247 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 09.05.2008 - 22:59 Mesaj konusu:
Ntv haberleri detaylı bilgi verdi,cenazenin yarın defnedilceğinide söyledi ve kenanda bu hafta sonu yarışmayacakmış türkiyeye geliyormuş suanda belkide gelmiştir!!! _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7126 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 09.05.2008 - 23:02 Mesaj konusu:
Hala inanamıyorum. Şaka gibi, yalan gibi geliyor. Biz bunları yaşarken, bu acıya dayanamazken, ailesi ne durumda düşünmek bile istemiyorum. Allahım sabır versin. Sinan Kardeşimizin mekanını cennet eylesin... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız