Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmit Pist Yarışı İptal Edilmiştir...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmit Pist Yarışı İptal Edilmiştir...

İzmit Pist Yarışı İptal Edilmiştir...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben olsam körfez pistinde bırak motosikleti, gokart bile yarıştırmam.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ölen abimize allah tan rahmet diliyorum geride kalan yakınlarına sabır vebas saglıgı iliyorum organizasyonların iptali iyi olms böle bi günde de organizasyon olacagı da olmaz zaten Ağlıyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
jade83
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten öyle, ben de bu sene ilk defa cbf 250 cup'a katılıyorum, ailemi ikna etmek içinse söylediğim şeyler "pist çok daha güvenli, aklınız hiç kalmasın, bu zamana kadar pistte kimseye bir şey olmadı" gibi sözlerdi.şimdi bugün bu haberden sonra söyleyecek hiç bir şeyim de kalmadı. geçen haftasonu antreman için gittiğimde ben de virajdaki yama yüzünden düştüm, umarım yetkililer geç de olsa bir şeyler yaparlar, daha fazla ailenin canı yanmaz!
Başa dön
jade83 Çevrimdışı jade83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben drag yarışcısıyım pistede naçizane 2 kez izmitte girdim birinde yine dikkatsizlik üzeri motor çarptı köprücük kemiğim kırıldı ve anladımki izmit pistinde acemi bir yarışcının dahi antreman yapması doğru değil ama gelde bunu yetkili lere anlat 2005 yılında malatyada kavga çıkcağını biliyorduk drag yarışlarında 30 arkadaş fax çektik ama yetkililer yine dinlemedi yaptı ve kavga çıktı kardeşimi ve arkadaşlarımı kaybedecektim diyecek lafım yok azıcık motor sporları kımlıdamış derken bu acı kayıp haketmedi Sinan böyle bir ölümü.
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olması gereken bir karar Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hep birilerinin canı mı yanması gerekiyo bazı kararları almak için... ?
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedatakdemir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cenaze nezaman nerden kalkacak bılen varmı
Başa dön
sedatakdemir Çevrimdışı sedatakdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yerinde bir karar
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım o pistte birdaha yarış olmaz!! kaza sebebi pilotaj hatası olabilir ama ölüm sebebi kesinlikle pilotun hızını kesmek için gereken kum ve mıcır havuzunun olmayısıdır!eger o düzlük sonunda 40m bir kum havuzu olsaydı 30-40cm derinliğinde sinan bugun bu yazıları okuyor olurdu! buna benzer düşen pilotlar avrupada yokmu düzlükteki hızla!!! ama adamlara bişey olmuyor!cunkü standartlara uygun kum havuzları ve bariyerler var!!
şimdi diyecekler bu zamana kadar pistte kim ölmüş?? evet suana kadar genelde kazalar pistlerin yavas noktalarında virajlarında olurdu böyle düzlük sonunda olan kaza baska varmı?? işte hızlı bir kaza ve sampiyon artık yok! piste bi ambulans getirmekle guvenlik olmaz! ya kum havuzu yok bi traktör bi pulluk sokupta o pistin taşlaşmış toprağını havalandırmaktamı aklınıza gelmiyor en azından düşüldüğünde az da olsa yumusak zemine denk gelir insan!! kim ne derse dedin o pistteki eksikler bugun şampiyonun hayatına mal oldu!! umarım o pistte bidaha yarış olmaz! orası otomobil pisti!!! Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu affedilemez bir hata !! Yazık be yazık ! Orda yapılırmı be delik deşik pistte.. Cadde de yapsan daha iyi be ! Olmayacak tabi ki yarış . Hemde orasını yapılana ismi Sinan Sofuoğlu pisti olana kadar Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza,+1 dostum tüm söylediklerine Bravo
Ama_fok
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YERİNDE BİR KARAR HALİL AĞBİ
Başa dön
Ama_fok Çevrimdışı Ama_fok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, tamamen katılıyorum.
Allah rahmet eylesin.
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cenaze Ctesi öğle namazına müteakip kaldırılacak diye duydum...
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yapılacak en doğru iş yapılmıştır.

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

bence bir an önce federesyonun izmir pistiyle olan problemlerini bir kenara bırakıp yarışları olabildiğince izmire almaları gerekmektedir. eğer bu sürtüşme devam ederse daha çok kişinin canı yanar.eğer bu kadar profesyönel bi kişi hayatını kaybediyorsa bizim gibi amatörleri allah gerçekten iyi korumuş
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal