Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 09.05.2008 - 19:56 Mesaj konusu:
ölen abimize allah tan rahmet diliyorum geride kalan yakınlarına sabır vebas saglıgı iliyorum organizasyonların iptali iyi olms böle bi günde de organizasyon olacagı da olmaz zaten _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Tarih: 09.05.2008 - 19:57 Mesaj konusu:
gerçekten öyle, ben de bu sene ilk defa cbf 250 cup'a katılıyorum, ailemi ikna etmek içinse söylediğim şeyler "pist çok daha güvenli, aklınız hiç kalmasın, bu zamana kadar pistte kimseye bir şey olmadı" gibi sözlerdi.şimdi bugün bu haberden sonra söyleyecek hiç bir şeyim de kalmadı. geçen haftasonu antreman için gittiğimde ben de virajdaki yama yüzünden düştüm, umarım yetkililer geç de olsa bir şeyler yaparlar, daha fazla ailenin canı yanmaz!
ben drag yarışcısıyım pistede naçizane 2 kez izmitte girdim birinde yine dikkatsizlik üzeri motor çarptı köprücük kemiğim kırıldı ve anladımki izmit pistinde acemi bir yarışcının dahi antreman yapması doğru değil ama gelde bunu yetkili lere anlat 2005 yılında malatyada kavga çıkcağını biliyorduk drag yarışlarında 30 arkadaş fax çektik ama yetkililer yine dinlemedi yaptı ve kavga çıktı kardeşimi ve arkadaşlarımı kaybedecektim diyecek lafım yok azıcık motor sporları kımlıdamış derken bu acı kayıp haketmedi Sinan böyle bir ölümü. _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
Tarih: 09.05.2008 - 20:40 Mesaj konusu:
hep birilerinin canı mı yanması gerekiyo bazı kararları almak için... _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6247 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 09.05.2008 - 22:05 Mesaj konusu:
umarım o pistte birdaha yarış olmaz!! kaza sebebi pilotaj hatası olabilir ama ölüm sebebi kesinlikle pilotun hızını kesmek için gereken kum ve mıcır havuzunun olmayısıdır!eger o düzlük sonunda 40m bir kum havuzu olsaydı 30-40cm derinliğinde sinan bugun bu yazıları okuyor olurdu! buna benzer düşen pilotlar avrupada yokmu düzlükteki hızla!!! ama adamlara bişey olmuyor!cunkü standartlara uygun kum havuzları ve bariyerler var!!
şimdi diyecekler bu zamana kadar pistte kim ölmüş?? evet suana kadar genelde kazalar pistlerin yavas noktalarında virajlarında olurdu böyle düzlük sonunda olan kaza baska varmı?? işte hızlı bir kaza ve sampiyon artık yok! piste bi ambulans getirmekle guvenlik olmaz! ya kum havuzu yok bi traktör bi pulluk sokupta o pistin taşlaşmış toprağını havalandırmaktamı aklınıza gelmiyor en azından düşüldüğünde az da olsa yumusak zemine denk gelir insan!! kim ne derse dedin o pistteki eksikler bugun şampiyonun hayatına mal oldu!! umarım o pistte bidaha yarış olmaz! orası otomobil pisti!!! _________________
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1804 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 09.05.2008 - 22:14 Mesaj konusu:
Bu affedilemez bir hata !! Yazık be yazık ! Orda yapılırmı be delik deşik pistte.. Cadde de yapsan daha iyi be ! Olmayacak tabi ki yarış . Hemde orasını yapılana ismi Sinan Sofuoğlu pisti olana kadar _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.500 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 18.500 Km Sonra İnşallah
bence bir an önce federesyonun izmir pistiyle olan problemlerini bir kenara bırakıp yarışları olabildiğince izmire almaları gerekmektedir. eğer bu sürtüşme devam ederse daha çok kişinin canı yanar.eğer bu kadar profesyönel bi kişi hayatını kaybediyorsa bizim gibi amatörleri allah gerçekten iyi korumuş
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız