Tarih: 10.05.2008 - 00:50 Mesaj konusu:
Allah gani gani rahmet eylesin sevenlerine sabırlar versin... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Önce Bahattin, sonra Sinan bir aile için dayanılmaz bir acı. Gerçekten çok çok üzücü. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır ve dayanma gücü versin... _________________ ------Suzuki Burgman 650 executive------
Tarih: 10.05.2008 - 00:55 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
hepımızın bası sagolsun
aılesıne allah sabır versın _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
arkadaşlar haber ajanslarından ancak bu kadar bilgiye ulaşabildim tekrar başımız sağolsun allah herkese sabır versin
Sofuoğlu'nun cenazesi memleketine gönderildi
KOCAELI,09.05.2008 23:48:22
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Sinan Sofuoğlu'nun cenazesi memleketi Sakarya'ya gönderildi.
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırı ldığı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Sinan Sofuoğlu'nun cenazesi memleketi Sakarya'ya gönderildi.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden şampiyon pilot Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi Sinan Sofuoğlu'nun cesedi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin cenaze aracıyla ailenin Sakarya'nın Serdivan ilçesindeki evine götürüldü.
Sinan Sofuoğlu'nun cenazesinin yarın Akyazı ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
ARKADAŞLAR YARIN HERKES MOTORLARINA SİYAH KURDELE BAĞLASIN...........
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 10.05.2008 - 01:12 Mesaj konusu:
Allah rahmet etsin ,mekanı cennet olsun ,haberi duydum çok üzüldüm .Allah ailesine sabır versin . _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
irfan amcaya biricik yengeme bahattinin acısından sonra bu acıyıa nasıl dayanırlar hiç bilemiyorum tam kenanla mutlu oldular derken şimdi bu acı çok--ama çok zor arkadaşlar gün gelip bu aileye imrenipte bakıyorduk şimdiki talihsizliklere bakın allah çok büyük sabır versin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız