Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.. Ailesine ve tüm sevenlerine Allah sabır versin.. Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah gani gani rahmet eylesin sevenlerine sabırlar versin... Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
gojira
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce Bahattin, sonra Sinan bir aile için dayanılmaz bir acı. Gerçekten çok çok üzücü. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır ve dayanma gücü versin...
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimizi çok üzdü..

10UR1
ile birlikte hastanenin kapısına kadar gittik içeri giremedik..
tylndgny
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hepimizin başı sağolsun ben buna ianamak istemiyorum ya bu haber gerçekmi İstemiyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bu olay nerde olmuş kimsenin bir haberi yokmu hangi ajansta olayın haberi veriliyor Ağlıyorum İstemiyorum
Başa dön
tylndgny Çevrimdışı tylndgny Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badboymad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
hepımızın bası sagolsun
aılesıne allah sabır versın
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsikletin üstadı bir dostumuzu,bir motorcu kardeşimizi kaybettik.
kelimeler üzüntümü anlatmaya yetmez...
allahtan rahmet,ailesine sabırlar diliyorum...
--------------------------------------------------------------------------------

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok iyi ve yetenekli kardeşimizi kaybettiğimizden dolayı derin üzüntü içindeyim, tüm motor camiasının ve ülkemizin başı sağolsun.
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar haber ajanslarından ancak bu kadar bilgiye ulaşabildim tekrar başımız sağolsun allah herkese sabır versin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Sofuoğlu'nun cenazesi memleketine gönderildi
KOCAELI,09.05.2008 23:48:22
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Sinan Sofuoğlu'nun cenazesi memleketi Sakarya'ya gönderildi.
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırı ldığı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Sinan Sofuoğlu'nun cenazesi memleketi Sakarya'ya gönderildi.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden şampiyon pilot Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi Sinan Sofuoğlu'nun cesedi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin cenaze aracıyla ailenin Sakarya'nın Serdivan ilçesindeki evine götürüldü.

Sinan Sofuoğlu'nun cenazesinin yarın Akyazı ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ARKADAŞLAR YARIN HERKES MOTORLARINA SİYAH KURDELE BAĞLASIN...........
Başa dön
altugkusu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mu?la Merkez

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin,cenneti mekan olsun.bütün herkese ALLAH sabırlar versin Üzgünüm
Başa dön
altugkusu Çevrimdışı altugkusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tylndgny
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SİNAN RUHUN ŞAD OLSUN SENİ UNUTMAYACAĞIZ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet etsin ,mekanı cennet olsun ,haberi duydum çok üzüldüm .Allah ailesine sabır versin .
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cenkowski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kuşadası

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.allah ailesine sabır versin..
Başa dön
cenkowski Çevrimdışı cenkowski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oGuZ_HaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,Geride kalanlarına sabırlar versin.Dualarımız seninle Ağlıyorum

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
honda-cin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

irfan amcaya biricik yengeme bahattinin acısından sonra bu acıyıa nasıl dayanırlar hiç bilemiyorum tam kenanla mutlu oldular derken şimdi bu acı çok--ama çok zor arkadaşlar gün gelip bu aileye imrenipte bakıyorduk şimdiki talihsizliklere bakın allah çok büyük sabır versin... Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 30, 31, 32  Sonraki
18. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal