Kayıt: Jan 18, 2007 Mesajlar: 102 Nereden: İZMİR izmir İZMİR
Tarih: 10.05.2008 - 00:41 Mesaj konusu:
isabetli bir karar...ama neyse söylenecek çok şey var ama susalım şimdilik.bence o pisti kople iptal etsinler. yamalı motor yarışı pistimi olur.. _________________ impossible is nothing
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6856 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 10.05.2008 - 00:42 Mesaj konusu:
Her ne kadar kaza sebebi pist olmasada ölüm sebebinin pistin yetersizliği olmasından dolayı,eminim İzmitte yarış tertip edilmesinden çekinilecektir. Bakalım zaman ne gösterecek... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Jan 18, 2007 Mesajlar: 102 Nereden: İZMİR izmir İZMİR
Tarih: 10.05.2008 - 00:53 Mesaj konusu:
HalilRR, Berhan'lada konuştuk bir çok şeyi ama burada yazılsın istenmiyormuş. onun için bize de susmak düşüyor ama insan düşündükçe bir ülkede insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. _________________ impossible is nothing
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6856 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 10.05.2008 - 00:57 Mesaj konusu:
UFUK35, Evet haklısın kardeşim. Hepimiz herşeyin farkındayız zaten. Umarım bu olay, birilerinin dikkatini çekerde, en azından yola devam edenler için iyi şartlar oluşturulur... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
yerınde bır karar dıyorum ama sınırlenmedende edemıyorum....!!
hafta ıcınde korfez pıstınde arkadasım kaza yaptı kendısı 250cc pılotu..vıraj ıcınde yamaya denk gelıp dustu bende dedımkı cok dıkkatli ol ...ardından da sınanın kaza haberı geldı..bırısının olmesı mı gerekıyordu!.orası patates tarlası olsun!!!! _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 10.05.2008 - 11:57 Mesaj konusu:
Bu konu zaten bi süre sonra tartışılacaktır..
Cenaze işleri bittikten sonra o ayrı bir konu olarak tartışılacak..
İhmallerle insanlar birer birer gidiyor.. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 800 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 10.05.2008 - 12:45 Mesaj konusu:
10UR1 demiş ki:
sıkca kullandıgımız su sozu demekkı artık kullanmamak gerekıyor...sızın gıbı genclerı pıstlerde gorelım
caddelerden cekınırken pıstte acı bır kayıp yasadık..taktır-i ilahı dıyoruz ama sorumluluklarını bılmıyenlerıde sorumlu gıbı davranmalarını dılıyoruz
sıkca kullandıgımız su sozu demekkı artık kullanmamak gerekıyor...sızın gıbı genclerı pıstlerde gorelım
Buna ben Katilmiyorum !!!
Hiz Meragi olan tüm Gencleri yinede Piste davet etmek gerekir, Cünkü Caddede olan Ölümcül kazalar kat kat
daha Fazla !!!
Evet Maalesef Sinanin bu Büyük talihsizligi, Pistte vefat etmesi Allah rahmet eylesin.
Ama bu demek deyildir, baksana pistede ölümcül kazalar oluyor bos ver ben caddede hizli kullanacam, anlamina gelmesin.
En azindan Pistte Ciktigi zaman Deri Tulum Eldiven ve Kaskini Takar alisir ve ögrenir.
Saygilar.... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız