Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmit Pist Yarışı İptal Edilmiştir...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmit Pist Yarışı İptal Edilmiştir...

İzmit Pist Yarışı İptal Edilmiştir...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yerinde bi karar......
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
UFUK35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR izmir İZMİR

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isabetli bir karar...ama neyse söylenecek çok şey var ama susalım şimdilik.bence o pisti kople iptal etsinler. yamalı motor yarışı pistimi olur..

ud35ufuk35ud@hotmail.com
Başa dön
UFUK35 Çevrimdışı UFUK35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her ne kadar kaza sebebi pist olmasada ölüm sebebinin pistin yetersizliği olmasından dolayı,eminim İzmitte yarış tertip edilmesinden çekinilecektir. Bakalım zaman ne gösterecek...
UFUK35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR izmir İZMİR

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Berhan'lada konuştuk bir çok şeyi ama burada yazılsın istenmiyormuş. onun için bize de susmak düşüyor ama insan düşündükçe bir ülkede insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

ud35ufuk35ud@hotmail.com
Başa dön
UFUK35 Çevrimdışı UFUK35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok isabetli bir karar...
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UFUK35, Evet haklısın kardeşim. Hepimiz herşeyin farkındayız zaten. Umarım bu olay, birilerinin dikkatini çekerde, en azından yola devam edenler için iyi şartlar oluşturulur...
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.05.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne dıyecegımı hala bılemıyorum ben Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT yarışı bile izmit pistinden güvenlidir.................... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.05.2008 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yerınde bır karar dıyorum ama sınırlenmedende edemıyorum....!!
hafta ıcınde korfez pıstınde arkadasım kaza yaptı kendısı 250cc pılotu..vıraj ıcınde yamaya denk gelıp dustu bende dedımkı cok dıkkatli ol ...ardından da sınanın kaza haberı geldı..bırısının olmesı mı gerekıyordu!.orası patates tarlası olsun!!!! İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 10.05.2008 - 02:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lanet olsun o piste bu kadar ıhmal daha kaç sinanı alır gider bir düsünün. Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LANET OLSUN YAAAAAAAAAAAAA OTOMOBİL PİSTİNİ MOTOR PİSTİ OLARAK KULLANMAK ZORUNDA BIRAKANLARA
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konu zaten bi süre sonra tartışılacaktır..
Cenaze işleri bittikten sonra o ayrı bir konu olarak tartışılacak..
İhmallerle insanlar birer birer gidiyor..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıkca kullandıgımız su sozu demekkı artık kullanmamak gerekıyor...sızın gıbı genclerı pıstlerde gorelım İyi fikir İyi fikir İyi fikir
caddelerden cekınırken pıstte acı bır kayıp yasadık..taktır-i ilahı dıyoruz ama sorumluluklarını bılmıyenlerıde sorumlu gıbı davranmalarını dılıyoruz Üzgünüm Üzgünüm

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1 demiş ki:
sıkca kullandıgımız su sozu demekkı artık kullanmamak gerekıyor...sızın gıbı genclerı pıstlerde gorelım İyi fikir İyi fikir İyi fikir
caddelerden cekınırken pıstte acı bır kayıp yasadık..taktır-i ilahı dıyoruz ama sorumluluklarını bılmıyenlerıde sorumlu gıbı davranmalarını dılıyoruz Üzgünüm Üzgünüm

sıkca kullandıgımız su sozu demekkı artık kullanmamak gerekıyor...sızın gıbı genclerı pıstlerde gorelım

Buna ben Katilmiyorum !!!

Hiz Meragi olan tüm Gencleri yinede Piste davet etmek gerekir, Cünkü Caddede olan Ölümcül kazalar kat kat
daha Fazla !!!
Evet Maalesef Sinanin bu Büyük talihsizligi, Pistte vefat etmesi Allah rahmet eylesin.

Ama bu demek deyildir, baksana pistede ölümcül kazalar oluyor bos ver ben caddede hizli kullanacam, anlamina gelmesin.

En azindan Pistte Ciktigi zaman Deri Tulum Eldiven ve Kaskini Takar alisir ve ögrenir.

Saygilar....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal