Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ogleden beri umutla beklyorduk iyi haberleri ama maalesef hakkın rahmetine kavusmus Türkiyenin başı sagolsun mekanı cennet olsun Üzgünüm
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bu ailenin çektiği acıyı kimse çekmesin. 3 kardeşten 2si vefaat etti kenan sofuoğluda inşallah kendini çabuk toparlar dünyaya sesimizi duyurmaya devam eder çok üzücü gerçekten İstemiyorum Ağlıyorum
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanı cennet olsun... hıssettıklerımı anlatmam cok zor.!... Üzgünüm
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OzanSak
Üye
Üye

Nereden: Çatalca/İST

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bismillahirrahmanirrahim Allah rahmet eylesin taksiradını af eylesin mekanını cennet toprağını kabrinde huzuru nasip eylesin Amin.
Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum kendim ve bu haberi okuyan annem adına..
Akyazı da son görev için görüşmek üzere.

androbolicdream@hotmail.com
Başa dön
OzanSak Çevrimdışı OzanSak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AuSSiE-STYLE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eglesin, mekani cennet olsun.

Bu uzucu olayin bana yeniden hatirlattigi bir olay var o da, ister araba olsun ister motor olsun, sokaklarda hiz zaten tehlikeli ama bu pistte tehlikesiz anlamina gelmiyor, pistte bile kullaniyor olsaniz cok dikkatli olun lutfen.
Başa dön
AuSSiE-STYLE Çevrimdışı AuSSiE-STYLE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimizin başı sağolsunnn çok kötü bir dürüm çok üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanı cennet olsunn.allah rahmet eylesın.
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
denesene
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: in izmir

MesajTarih: 10.05.2008 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin ailesinin ve tum motor camiasinin basi sagolsun
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 10.05.2008 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin , mekani cennet olsun
yakinlari ve sevenlerine Allah sabir ve dayanma gücü versin... Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
dr-kaya
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 03:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin sevenlerine sabır dilerim çok üzücü yaa genç adam kimin aklına gelir
isyan etmemek elde değil allah en çok da ailesine sabır versin
Başa dön
dr-kaya Çevrimdışı dr-kaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.05.2008 - 03:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O yolun kenarında kaldırımda sıralanmış kupalar, eş, dost, kendisi ve arka planda makina vardı silüetim ve hafızam bu şekilde. O foto hep aklımda kalmıştı, Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Cenab-ı Allah yakınlarına sevdiklerine sabır eylesin. Başımız sağolsun...

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 04:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi yaaaaa
Diicek hiç bişey bulamıyorum.
Şimdi işten geldim karşımda böyle anormal bi haber,hey allahım sen bana sabır selamet ihsan eyle yarabbi..
Bu kadar stressden sonra kaldıramıcam... İstemiyorum
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mondial_pilotu
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 10.05.2008 - 07:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin allah geride kalanlara uzun ömürler nasip etsin başımız sağolsun
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 10.05.2008 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Agır bir kayıp.. Allah rahmet eylesin. Üzgünüm
escape1300
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 07:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin topragı bol olsun (büyük kayıp) Ağlıyorum
Başa dön
escape1300 Çevrimdışı escape1300 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 30, 31, 32  Sonraki
20. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal