Kayıt: Nov 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: AVCILAR / İSTANBUL
Tarih: 10.05.2008 - 02:07 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bu ailenin çektiği acıyı kimse çekmesin. 3 kardeşten 2si vefaat etti kenan sofuoğluda inşallah kendini çabuk toparlar dünyaya sesimizi duyurmaya devam eder çok üzücü gerçekten
mekanı cennet olsun... hıssettıklerımı anlatmam cok zor.!... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 10.05.2008 - 02:24 Mesaj konusu:
Bismillahirrahmanirrahim Allah rahmet eylesin taksiradını af eylesin mekanını cennet toprağını kabrinde huzuru nasip eylesin Amin.
Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum kendim ve bu haberi okuyan annem adına..
Akyazı da son görev için görüşmek üzere. _________________ Ozan SAK
Tarih: 10.05.2008 - 02:33 Mesaj konusu:
Allah rahmet eglesin, mekani cennet olsun.
Bu uzucu olayin bana yeniden hatirlattigi bir olay var o da, ister araba olsun ister motor olsun, sokaklarda hiz zaten tehlikeli ama bu pistte tehlikesiz anlamina gelmiyor, pistte bile kullaniyor olsaniz cok dikkatli olun lutfen.
Tarih: 10.05.2008 - 03:15 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin ailesinin ve tum motor camiasinin basi sagolsun _________________ yasam dalgalarin gücüyle sürüklenmek degil ona karsi durabilmektir.
allah rahmet eylesin sevenlerine sabır dilerim çok üzücü yaa genç adam kimin aklına gelir
isyan etmemek elde değil allah en çok da ailesine sabır versin
O yolun kenarında kaldırımda sıralanmış kupalar, eş, dost, kendisi ve arka planda makina vardı silüetim ve hafızam bu şekilde. O foto hep aklımda kalmıştı, Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Cenab-ı Allah yakınlarına sevdiklerine sabır eylesin. Başımız sağolsun... _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Tarih: 10.05.2008 - 05:20 Mesaj konusu:
Hadi yaaaaa
Diicek hiç bişey bulamıyorum.
Şimdi işten geldim karşımda böyle anormal bi haber,hey allahım sen bana sabır selamet ihsan eyle yarabbi..
Bu kadar stressden sonra kaldıramıcam... _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız