Allah Rahmet Eylesin...Çok Büyük bir kayıp...İnanın Şok oldum...Bir Sabah MD ye giriorum ve bu haberle karşılaşmak çok üzücü...İnanmak gelmiyor içimden _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Tarih: 10.05.2008 - 08:44 Mesaj konusu:
Allah rahmet etsin.Sinan abisi Bahattin ile Levent Celasunun çekişmesini izlerken 98 yılında hareketlerini ve abisi geçilince ağlamasını hiç unutamam.İrfan abiye ve hanımına allah sabır versin.çok büyük acı.. _________________ kawasaky; only for man
Tarih: 10.05.2008 - 08:48 Mesaj konusu:
2 evladını gencecik yaşta toprağa veren ailesine Canab-ı Mevladan sabırlar diliyorum. O anne o baba nası dayanır.
Allah onun mekanını cennet eylesin. Dün ümitliydik iyi olucağını düşünüyoduk ama olmadı.. Nur içinde yatasın. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 10.05.2008 - 08:52 Mesaj konusu:
akşam işten eve geldiğimde acaba sinan abimiz iyileştimi diye hemen siteye girmek için pc yi açtım ama ilk msn açıldı ve halil rr abimizin msn de SİNAN SOFUOĞLU' nu kaybettik diye okuyunca kitlendim şoka girdim, tüm motor camiasının başı sağolsun,hala inanmak bile istemiyorum ya efsanenin öldüğüne Allah mekanını cennet yapsın,geride kalanlara büyük sabırlar versin hepimizin başısağolsun
Tarih: 10.05.2008 - 09:03 Mesaj konusu:
Allah geride bıraktıklarına sabır versin... _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 10.05.2008 - 09:12 Mesaj konusu:
bunca güzel sözü hak etmiş bir insanı kaybetmiş olmak çok üzücü. Allah geride kalanlar sabır versin. Allah rahmet eylesin demekten başka elden hiç bir şey gelmiyor. Siteye girerken iyi haberlerini almayı umuyordum ama mukadderat bu değilmiş. umarım bu yazarken boğazımızda bir hıçkırık düğümleyen son mesaj olsun... _________________
Tarih: 10.05.2008 - 09:22 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin , sevenlerine sabır versin...
Ama garip ve çook üzücü bir olay inanmak zor , sanki şakaymış gibi geliyor , keşke şaka olsaydı ........
Tarih: 10.05.2008 - 09:27 Mesaj konusu:
Allah gani gani rahmet eylesin.. Allah sevdiklerine en çokda Annesine sabırlar versin Başımız sağolsun , ah be kardeşim sinan Anneler gününde annene vereceğin hediye bumuydu of offf seni sevdik ve her zaman sevgimizle kalacaksın seni unutmayacağız mekanın cennet olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız