Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BU SABAH Cenaze ve Başsağlığı için AKYAZI'ya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BU SABAH Cenaze ve Başsağlığı için AKYAZI'ya

BU SABAH Cenaze ve Başsağlığı için AKYAZI'ya
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:03    Mesaj konusu: BU SABAH Cenaze ve Başsağlığı için AKYAZI'ya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar cenaze yarın öğle namazıyla kalkacak...yani saat 13:00 gibi Akyazıda olmamız gerekecek...

Cumartesi YANİ BU SABAH sabah 10:00 itibariyle KOZYATAĞI CARREFOUR GİRİŞİNDE OLACAĞIM...

Hareket Saati 10.30..........

Kenan Kardeşimde katılacak...

motorum cbf 150...80-90-100 hızlarda gideriz...hava durumu ne olursa olsun ben orada olacağım...

Arkadaşın tarifine göre otobandan Adapazarını geçtikten hemen sonra AKYAZI ya gireceğiz...Kenanın yetişememesi halinde İkindi namazını bekleriz...bana ulaşan bilgiler şimdilik bunlar...

cebim...537 335 22 33...

Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi.

Lütfen gelmeye gayret edelim...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AtillaPatik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adapazarında görüşmek üzere sabah erken saat de çıkacam ben Üzgünüm
gelecek arkadaşlar yamurluklarını alsınlar
Başa dön
AtillaPatik Çevrimdışı AtillaPatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
OzanSak
Üye
Üye

Nereden: Çatalca/İST

MesajTarih: 10.05.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SON GÖREV
Tanısın tanımasın Cenazesi kalabalık olsun isteyen damarında kardeşlik duygularına sahip olan herkes gelmeli benzin olmaması olacak son dert olsun oraya gelen herkes eminim bir şekilde geriye dönecektir.Saygılar..

androbolicdream@hotmail.com
Başa dön
OzanSak Çevrimdışı OzanSak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabah görüşmek dileğiyle .
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 10.05.2008 - 03:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılabılen herkes katılsın Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar biz ufaktan hazırlandık...yavaş yavaş çıkıyoruz...bekliyoruz...
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 10.05.2008 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
arkadaşlar biz ufaktan hazırlandık...yavaş yavaş çıkıyoruz...bekliyoruz...

Allah yolunuzu açık etsin, Hayılrı Dualarınızı yapın.

Halaaa inanamıyorum.

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, sağol dostum...ben bi son çağrı yapayımda...öyle çıkayım...

arkadaşlar ben bu siteye üye olduğum 3 yıldır biyerlere gitmek için çok nazlanırım...bünyem böyle...gelirim derim genelde gelmem satarım...ama yemin ederim gece gözüme uyku girmedi...Sinan kardeşimizin ruhu şad olur...cenazesini izler ve der ki beni sevenler çokmuş der diye düşünürüm...şimdi diyeceksinizki kardeşim orda 10 kişi olsa ne olur olmasa ne olur...

ama bu bir son görev...

Bu aile bizim üyesi olduğumuz camiaya 2 tane evlad vermiş...sizce bu aileye bir borcumuz yokmu...hadi arkadaşlar müsait olan gelsin...

aslında biz insanoğlu işimizi gücümü çok güzel ayarlarız...yeter ki isteyelim...
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 10.05.2008 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelebilecek herkesin gelmesi çok iyi olur Allah yakınlarına ve sevenlerine sabır versin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondateam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: düşler ülkesinden

MesajTarih: 10.05.2008 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar başımız saolsun. ALLAH rahmet eylesin. Cenazemiz pazar günü öğlen namazındamı kaldırılacak yoksa bugünmü. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Ağlıyorum

Kuş bakışı bakmak güzeldir; yalnız kuş gibi bakmamak şartı ile....
Başa dön
hondateam Çevrimdışı hondateam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 10.05.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cenaze bugunmu yarınmı kesın bı bılgı varmı metehen bugun demıs gercı degısıklık falan varmı
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondateam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: düşler ülkesinden

MesajTarih: 10.05.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün öğlen namazıyla kalkıcakmış. Ağlıyorum

Kuş bakışı bakmak güzeldir; yalnız kuş gibi bakmamak şartı ile....
Başa dön
hondateam Çevrimdışı hondateam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
occurense
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 10.05.2008 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞLAR NE ZAMAN CENAZE KALDIRILACAK LÜTFEN HEBERİN VERİN KESİN BİR HABER SAATİNİ BUGUN MU YARIN MI ? İstemiyorum
Başa dön
occurense Çevrimdışı occurense Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 10.05.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de birazdan evden çıkmaya çalışacağım...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir duyuma göre kindi namazı deniyor. hangisi doğru ben zaten körfezdeyim. Oradan gidicem
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal