güzel yazmışsın kardeş diline sağlık ama keşke sinan abi sağ olsaydıda biz ona daha güzel lerini yazardık ama allahın takdiri işte hepimiz gidecez de sinan abi nin ki ani oldu allah motor camiasından bir kayıp daha göstermesin artık _________________ Motorcu alçakgönüllü,övgüde cömert, eleştride cimri trafikte hoşgörülüdür SELİM AKIN (0RH +)
Tarih: 10.05.2008 - 11:26 Mesaj konusu:
Çok üzüldüm çok..Allah rahmet eylesin.En son Sina Ağabeyin dükkanında karşılaşmıktık.Heyecanla yeni yarış sezonu için yeni malzemeler deniyordu.Gözümün önünden gitmiyor.
Tüm motosiklet camiasına ve ailesine başsağlığı diliyorum. _________________ İhsan ERGEN
BMW R 1200 GS
www.marmok.com
sinan abimiz şimdi ucuyor arkadaslar merak etmeyin şimdide bizlerle.... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız