Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum birkac hafta önce cay icmiştik beraber kuzenin dükkanın da. şimmdi ise ölüm habberi.. seni unutmucaz şampiyon.. allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dinmedi hiç gözyaşım
Sinandı son arkadaşım
Rüzgar sustu analar ağladı
Sevdikleri Sinana uzaktan bakakaldı

Yiğitti, mertti, delikanlıydı
Anasının biricik evladıydı
Bütün motorcular evlat oldu o anaya
Taş basmasın diye kanayan bağrına

Sinan boğuştu azraille
Çok hızlıydı düzlükte
Dualarla yaşatalım diye girdik devreye
Rabbimiz yanına aldı o çok iyidir diye

Sözün bittiği yerdir burası
Son devirdi yoktur sonrası
Gönüllerin şampiyonu Sinanı
Artık bağrına basacak mezarı

Kelimeler kifayetsiz, anlamsız kalıyor
Sinanımı yadeller alıyor
Biz motorcuyuz üzülmeyiz öldüğüne
Oradada bize öncülük edecek diye
CBRozan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimizin başı sağolsun .Allah mekanını cennet eylesin, sevenlerine sabır versin
Başa dön
CBRozan Çevrimdışı CBRozan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin tüm sevenlerinin başı sag olsun

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ölümlerde üzülün ama isyana varacak kadar üzülmeyin ki
mefta acı cekmesin diyor...
allah rahmet eylesin ne diyelim takdiri ilahi gercekten türkiye için büyük bi kayıp ondan dahada ziyade ailesi için dahada kötü bi kayıp
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coderMX
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul/TR

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Allah Rahmet Eylesin! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun, sevdiklerine ve yakınlarına sabır.......
Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Son Mesajdan 43 saniye:

Allah rahnet eylesin, sevdiklerine ve yakınlarına sabır versin... Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
coderMX Çevrimdışı coderMX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, ülkemizde değerler öldükten sonra kıymete biner ancak asıl kıymet olan maalesef bundan bi haber ,sanırım sizde yarışıyorsunuz o pistte hangi moralle hangi motivasyonla mucedele ediceksiniz bence korfez pisti süresiz kapatılıp adam akıllı elden geçirilmeli yoksa şu halde rahmetlinin adına yapmaları bile ahlaksızlık olur gelsin eccllstonu mudur nedir o herif peşkeş çektikleri pistin karsılığı olarak surayı a 'dan z'ye yapsın yada bizim kafasız ,işletmeciyım diye geçinen yöneticilerimiz yaptırsın.Herkesin tepkisini göstermesi lazım Üzgünüm
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Acibadem / Istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu piste yarış verenlerin tümünün cenabı allah ........ versin !!!!
ulan insan utanır be oraya pist demeye !!!
o yamalarla olsa olsa iskinin girdiği ara sokak olur orası !!!
sonra neymiş caddelerde gazlamayın pistlere gidin..
ulan pistiniz caddelerden daha beter be !!!
daha kaç can alacaksınız pistlerde !!!

arkadaşlardan biri soruyor hastanede spor bakanımıymış neymiş tam hatırlamıyorum.. bu piste nası yarış verebiliyosunuz diye !!
adam pistin neyi var diye cevap veriyo.. arkadaş anlıyo ki herif pisti istanbul park sanıyo adam.. susuyo çocuk haliyle..
ulan yarışın nerde yapıldıgından bi habersin.. öle bi pistin var oldugundandamı bi habersiniz be!

biraz ilgilenin ya!

2006 Daelim s2 250 Free Wing
http://www.airbrushistanbul.com
Başa dön
--eXtreme-- Çevrimdışı --eXtreme-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cemmeydan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Daisy Town

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Başa dön
cemmeydan Çevrimdışı cemmeydan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm başımız sağolsun Ağlıyorum Allah ailesine sabır versin toprağı bol olsun sinan abimin Ağlıyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm Ağlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimizin başı sağolsun. Allah ailesine sabır versin.
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tektekermetin
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o sabah resmi antrenmalar vardı.herkez gibi grubuyla oturmuş bi şeyler yerlerken görmüştüm.ilk antrenmanda herkezden önde gidiyordu.yarışta gibiydi.sonraki antrenmanda arkadaş bi ses duyup biri düştü galiba dediğinde başımızı şikanların başlamasından önceki fren yapılan bölgeye çevirdik.ne pistte,ne de sazlarda bi şey yoktu.birkaç saniye sonra birkaç kişi oraya doğru koştu.ilk giden sazların arasına girip aramaya başladı.bulunca yardım istedi.ambulans geldi.birkaç dakika sonra bulunduğu yerden alıp sedyeyle ambulansa koydular.biz ilk olarak birisi pist dışına ve yumuşak sazlık çamur bölgeye düştü,bi şey yoktur.ambulansda tedbir amaçlı gelmiştir diye düşündük.biri sinan dedi,inanmadık.biz bir düşmüştür.bi şeyi yoktur diye tahmin ettik.bir süre sonra gidenlerden biri onun takımının renklerini taşıyan kaskla gelince o olduğunu anladık.o düşmezdi,düşemezdi,o ustaydı,o şampiyondu.o pistleri gözleri bağlı dönerdi..sağlam ve sporcu yapısıyla yoktur bişeyi dedik.ama şuurunun kapalı olduğunu öğrenince şok olduk.hastaneden bir süre sonra boyunun ve kaburgalarının kırık olduğu,solunum sıkıntısı çekip cihaza bağlı olduğu,iç kanama gibi acı haberler geldi.antrenmanlar durdurulmuştu.olayı gören bi abi onu izliyordum:çok seri gidiyordu.diğerlerinden çok üstün ve hızlı.pirelli virajından sonraki sola tatlı hızlı virajı çıktğında motorun önünde biçırpma,gariplik farketmiş.ne oluyor böyle dedirtecek kadar.birsüre 5o mt kadar öyle gitmiş.motrun kuyruğu hafif havalanmaya başlamış.sonra taklalar atmış motor ve o bir iki kat kadar yükselmişler.taklalardan sonra yaklaşık 50 mt mesafedeki sazlıklara düşmüş.bulduklarındada kafasının orada bi taşa çarpmış olduğu söyleniyordu.akşam üzeri hastaneye gittiğimizde durumunun kötü,gitmek gelmek arası oldğu haberini öğrendik.bir zaman sonra vefatını telden öğrenince şok olduk.hala inanamıyoruz.onun gibi bir şampiyon pistlere herhalde gelmez.o bir efsane oldu.yüce ALLAH c.c. rahmet eylesin.nur içinde yatar inşallah.kalanlara sabırlar versin.
Başa dön
tektekermetin Çevrimdışı tektekermetin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum hepimizin başı sagolsun

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin ailesine sabır versin Ağlıyorum
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 30, 31, 32  Sonraki
25. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal