Tarih: 22.02.2008 - 17:13 Mesaj konusu:
ya kafayi yicem yarisi canli veren bi kanal yokmu eurosport pazar sabahi banttan veriyo bizim kanallar desen zaten boktan seylerle ugasmaktan böyle seylere vakit ayiramiyolar ntv umudumuzdu onun yayin programindada yok insani deli eder bunlar en kiytirik maclari vermesini biliyolar benim gibi fanatik futbol taraftarini bile futboldan soguttular her sey futbol etrafinda dönüyo memoyla hido nun maclarini vermesini biliyolar ama kenan türk degil sanki _________________ SUZUKI GSX R600
Ben Eurosport2 den sıralama turlarını seyrettim,yarında yarışı canlı verecek diye biliyorum.Bu arada Kenen 2.00.313 lük derecesiyle yarışa 14.sıradan başlıyacak.1.Corser 1.58.063 ile çok iyi bir zaman yaptı.Kenan'ın takım arkadaşları Checa 9. ,Kiyonari ise 20.sıradan start alacaklar.Kenan'ın 2 gün önce ve dünkü zamanlarına bakacak olursak bugün iyi bir iş çıkardı.Takım olarak biraz zamana ihtiyaçları var,4-5 yarış sonra maksimum güçlerine kavuşurlar..
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 390 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 03.05.2008 - 20:44 Mesaj konusu:
Hll sana adaşım.Herzaman en iyisine en yükseğe Türk halkı senin yanında herdaim.. _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
hep destek,tam destek...aslında köstek olmayalımdaa,yeterrrr _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Brno daki ilk yarışı izledim ve KENAN da büyük gelişme var...26. sıradan kalktı ve sürekli adam geçerek 10. oldu ayrıca 2 tur daha olsa kagayama yı da geçer ve checa ile beraber bitirebilirdi.. Bence Kenan superbike tekniğini yeni yeni oturtuyor.. ve söyleyebilirmki Kenan bu işi çok daha iyi yapacak. KENAN'cım SANA HERZAMAN TAM VE GÖNÜLDEN BÜYÜK DESTEK...
Eray URKMEZ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız