Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan Sofuoğlu (Genel)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan Sofuoğlu (Genel)

Kenan Sofuoğlu (Genel)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Mustafa35
Üye
Üye

Nereden: izmir almanya

MesajTarih: 22.02.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kafayi yicem yarisi canli veren bi kanal yokmu eurosport pazar sabahi banttan veriyo bizim kanallar desen zaten boktan seylerle ugasmaktan böyle seylere vakit ayiramiyolar ntv umudumuzdu onun yayin programindada yok Öfkeliyim insani deli eder bunlar en kiytirik maclari vermesini biliyolar benim gibi fanatik futbol taraftarini bile futboldan soguttular her sey futbol etrafinda dönüyo memoyla hido nun maclarini vermesini biliyolar ama kenan türk degil sanki Öfkeliyim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.02.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Eurosport2 den sıralama turlarını seyrettim,yarında yarışı canlı verecek diye biliyorum.Bu arada Kenen 2.00.313 lük derecesiyle yarışa 14.sıradan başlıyacak.1.Corser 1.58.063 ile çok iyi bir zaman yaptı.Kenan'ın takım arkadaşları Checa 9. ,Kiyonari ise 20.sıradan start alacaklar.Kenan'ın 2 gün önce ve dünkü zamanlarına bakacak olursak bugün iyi bir iş çıkardı.Takım olarak biraz zamana ihtiyaçları var,4-5 yarış sonra maksimum güçlerine kavuşurlar..
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
occurense
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 26.04.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NEDEN GÖSTERMIYORLAR Ağlıyorum
Başa dön
occurense Çevrimdışı occurense Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 03.05.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hll sana adaşım.Herzaman en iyisine en yükseğe Bravo Türk halkı senin yanında herdaim..
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hep destek,tam destek...aslında köstek olmayalımdaa,yeterrrr Göz kırpıyorum
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
occurense
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KENAN ABI HERZAMAN EN IYISINE LAYIKKK Alkışlıyorum
Başa dön
occurense Çevrimdışı occurense Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 30.06.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.kenan54.com
www.gurbetmotorculari.com
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 30.06.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 30.06.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ERY46
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.07.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Brno daki ilk yarışı izledim ve KENAN da büyük gelişme var...26. sıradan kalktı ve sürekli adam geçerek 10. oldu ayrıca 2 tur daha olsa kagayama yı da geçer ve checa ile beraber bitirebilirdi.. Bence Kenan superbike tekniğini yeni yeni oturtuyor.. ve söyleyebilirmki Kenan bu işi çok daha iyi yapacak. KENAN'cım SANA HERZAMAN TAM VE GÖNÜLDEN BÜYÜK DESTEK...
Eray URKMEZ
Başa dön
ERY46 Çevrimdışı ERY46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
YAMAHA-R7
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan süper yetenek yakın zamanda moto gp de yarışabilir.
Başa dön
YAMAHA-R7 Çevrimdışı YAMAHA-R7 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre212
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.08.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten kawasaki takımından teklif gelmişti ama kabul etmedi
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 02.08.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolun açık olsun kenan Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 28.08.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Bravo Çok gülüyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum
Başa dön
beymar Çevrimdışı beymar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
onur_s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.08.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık paylaşım güzel olmuş..
Başa dön
onur_s Çevrimdışı onur_s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
14. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal