Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 6860 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 10.05.2008 - 12:38 Mesaj konusu:
valeo demiş ki:
Arkadaşlar motora iyi binen en uzun binendir.en hızlı binen değil (biz cadde motorcuları için )
Sanırım Sinanın olayından sonra herkes aklını başına toplar ve bu sidik yarışından vaz geçer .egelilerde el atıp Ekamba kardeşimi ve Sradhan kardeşimi bi barış veya kaynaşma yemeğinde biraraya getiriler.Birlik beraberlik olma zamanı diyorum artık.
valeo,
benim sradhan ile ilgili en ufak problemim yok.
arkadaşlar arasında böle şeyler olur.kendisiyle uzun uzun konuştuk.
eski dost düşman olmazmış.karşılıklı kırıcı olmuşuzdur ama bi araya geldiğimizde inanın gülüyoruz bu olaylara.
hernekadar da bazen haddimizi aşsakta...sanıyormusunuz ki tartışmak istediğimizi?ama oluyor bazen.
arkadaşlıkta bazen böle şeyler olur.ben berhanla küs müs falan değilim.
asla da kin tutan bir insan değilim,olmadımda....
bugün kawga yaparız,yarın hiçbişii olmamış gibi buluşur bi araya gelir kritik yaparız...
teşekkür ederim... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1074 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 10.05.2008 - 12:48 Mesaj konusu:
Bu arada video izlesene.com mevcut merak eden arkadaşlar için..ekamba yazın çıkıyor saygılar... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 1607 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 10.05.2008 - 12:55 Mesaj konusu:
ekamba, buna sevindim . size yakışnda bu zaten.Erbil en kısa zamanda sdradhanlarla bir araya geldiğinizde foto falan çekin o resimlerle bi topic aç . herkesin içi rahatlasın oky . eski dost düşman olmaz ,seninde dediğin gibi .Hadi göreyim sizi _________________ Şefk@ti (Ride Hard or kumda oyna)
http://www.youtube.com/watch?v=q6mOcdME8eA
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2138 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 10.05.2008 - 12:58 Mesaj konusu:
lanet olsun bendeki insan sevgisine muroyla(ekamba),berhan sizi seviyorum _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
Tarih: 10.05.2008 - 13:17 Mesaj konusu:
GSXR-PRO demiş ki:
Rahmetli Sinan pistte kaza yapıp hayatını kaybediyorsa her türlü koruma üzerinde 1 değil 3 kere durup düşünmek lazım derim.Yazdık bu topiğe Erbil tepki gösterdi.Beni kimse gazlamıyor,ben gaza gelmem dedi.Böyle yazanları pis bozarım dedi.Ama ben alınmadım dediğinden.Ben görevimi yaptım uyardım başkada bir şey gelmez elimden.Basacak olan yine basar heryerde.Ne desen boş.....
yaw kardeşim anlatamıyorum sanırım.gaz maz yoktu....
eğer orda gaz olsaydı 10 motorduk alayımız gazlardık gaz olsaydı....
benim tepkim sadece şu;
çoğu kişi yazısında,yok aileni yok hayatını düşünmedinmi gibilerden yazmışlar.
ya sanıyormusunuz ki düşünmediğimi? bu değerler için somayı yakarım ben ?
sanırım beni tanımayanlar bu değerlere nekadar saygılı ve düşünen biri olduğumu pek bilmiyorlar.
fakat her seferinde böle yazıldığında sanki sorumsuz,hiçbirşeyi düşünmeyen ahmak durumuna düştüm.
bu da beni sıktı sadece.tepkim bunaydı.merak etmeyin ki bu değerler bende herşeyin üzerinde gelir.
ama bu yönden düşünen arkadaşlar da elbet vardır bir bildikleri,sevipte bu tür uyarı yapanlara da teşekkür ederim.
ama yazdıklarınızdan 1000 kat fazla düşündüğümü de bilmenizi isterim..
tepkim bunaydı sadece.
LEVO demiş ki:
Benim Erbile önerilerim, benim Erbili düsündügümden deyil, Ailesini düsündügüm icindir.
yaw tamam yeter daaaaa.....
ya levo,lastik topiğinde lastikleri yanaklarına kadar yatırmışsın resim çekip koymuşsun...
orda sana yada bu resimleri koyanlara kalkıp evlisiniz aileniz çoluk çocuğunuz var yada yakında evleneceksiniz
ya kayıp düşüp parçalansaydınız hiçmi düşünmüyorsunuz arkanızdakileri diyen oldumu ??????
tepkim bu,anladınmı dostum
düşündüğünüz için teşekkür ederim,fakat evime gelmiş aileme girmiş biri olarak nasıl bir düşünceye sahip olduğumu görmüş birisin.çoluğuma çocuğuma ve aileme olan sevgimi kendi gözlerinle şahit oldun.
sence tüm bunları yaparken bu tür değerleri düşünmüyormuyum sanıyorsun.....hayır dersen aldandığını söylerim.
yinede arkadaşlığına ve beni yada bizi düşündüğün için teşekkür ederim kankam..
nosscu,
bende seni,okadarki bi yakalasam çok fena sığdıracak kadar hemde
1 ay sonra bursa otoban girişinde karşıla beni,otoban bitene kadar dipgazzzzzzzzz
Tarih: 10.05.2008 - 13:26 Mesaj konusu:
sarıların verbils dimişki:
Alıntı:
nosscu,
bende seni,okadarki bi yakalasam çok fena sığdıracak kadar hemde
1 ay sonra bursa otoban girişinde karşıla beni,otoban bitene kadar dipgazzzzzzzzz
ekamba benden bir yaş büyüksün abimsin sana bişey yazardım ama neyseee
somalı maden işçilerinin dostu sarıların erbili
güneşte yokki çarpıldın diyeyim _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
Tarih: 10.05.2008 - 13:35 Mesaj konusu:
nosscu demiş ki:
ekamba benden bir yaş büyüksün abimsin sana bişey yazardım ama neyseee
ah şöle haddini ve büyüğünü bil,saygılı ol...
şaka bi yana kankam,senin gibi bir dosta sahip olduğuma inan çok seviniyorum..
saol varol _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tarih: 10.05.2008 - 13:37 Mesaj konusu:
ekamba, abi kalp kalbe karşıdır .bende seni çok sever sayarım biliyorsun dünya bir yana sen bir yana :kalp:
allaha emanet ol sevdiklerin hatrına dikkat et gasa gusa gelme _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız