siz olsanız hangisni tavsiye edersini 1999 gs 500 veya aynı fiyata hyosung gt250r...hangisi elimde patlama ihtimali daha yüksek ? şöle diyim satarken bi üst kademeye geçeceğimde hangisinde zorlanırım? _________________ KaLBiM TeK BaŞıNaDa ATaR DeSTeK ÜNiTe İSTeMeZ !!!
Yarrasa, tabıkı GT_R 250 derım cunku hem model yenı hem racıng yanı goruntusu cok daha ıyı hemde yakıt tasarrufu saglamıs olursun... _________________ CBR 125 REPSOL
bence gt250 r yerıne er-5 alabılırsın.hem 2005-2006 modelı aynı fıyata alırsın hem daha guclu hem safkan japon.yınede karar senın.ıcıne hangısı sınıyorsa onu al.hayırlı olsun
bence gt250 r yerıne er-5 alabılırsın.hem 2005-2006 modelı aynı fıyata alırsın hem daha guclu hem safkan japon.yınede karar senın.ıcıne hangısı sınıyorsa onu al.hayırlı olsun
buda dogru ve yerinde bi secenek ama karar yinde senin illa 2 si arasında diosan benim fikrim gt250r
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3563 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 13.05.2008 - 00:23 Mesaj konusu:
ER-5 kesinlikle. Hem zarar etmezsin hemde kullanımından zevk alırsın. Görünüş olarat GT250 ok ama o titreşim _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1818 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 14.05.2008 - 12:53 Mesaj konusu:
arkadaşlar hayret bişey arkadaş gs500 diyor birisi ordan er 5 daha iyi diyor vs vs adam kendisi için iyi olan makinayı soruyor sizin için iyi olanı deil o zman kardeş sen cbf500 üde kat arkadaşlar onu unutmuş motorda görüntü önemli olabilir ama arkadaşların dediği gibi illaki racinge benzemesi gerekmez yani senin hangisi hoşuna giderse onu al ama elinden çıkarma konusunda hyosung biraz daha ağır basıyor + hacim ve yapı farklı kulvar bence _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Kayıt: Oct 17, 2007 Mesajlar: 182 Nereden: istanbul 0 rh +
Tarih: 14.05.2008 - 15:30 Mesaj konusu:
ıkısı arasında tercıh yapamıycamm pek bı bılgım yok ama gt250r kullanıcısı oarak bana neler denmesıne ragmen gayet memnunum hee elımden cıkarırımıyım dıye bnde dusundumm ama suara baya ılgı var hem ole olmasa bıle mutlaka bı sekılde gıdıcek elınden ole yada bolee
er5 i şaşesi yüzünden tercih etmiorum bandit gibi şaşe gs 500 spor şaşe gibi görünümü o yüzden dedim. saolun arkdşlar kafam allak bullak anlık isteğe kaldı artık benim işim yorumlarnız için saolun _________________ KaLBiM TeK BaŞıNaDa ATaR DeSTeK ÜNiTe İSTeMeZ !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız