ellerine,bilgilerine sağlık paylaşımın içinde çok teşekkürler,herkesin okuyup teorik olarak ögrenmesi gereken bilgiler. _________________ YAMAHA..KOCA BEBEĞİM...
6609
aynı durum benim başıma geldi. Yağmur yağıyor yerler kaygan otoparktan çıkmaya çalışıyorum önüme aniden parktan çıkan bir araç çıktı frene basmamla motorun kontrolünü kaybettim ve arabaya çarpıp yere düştüm . Aracı süren bayandı arabadan iner inemez vuruk çizik varmı direk ona baktı sinir oldum dövecektim kadını az kalsın
Tarih: 10.05.2008 - 13:55 Mesaj konusu:
gereksiz riskler almamak gereklidir.mesela ben trafikte bakıyorum durgun halde trafikte dip dibe arabaların arasından o anki ortam için gerçekten çok yüksek süratlerde seyreden arkadaşlarım kaç kere irili ufaklı kazalar yaptılar kendileri bile sayısını hatırlamıyorlar.arkadaşlar bana bu hastalığı aşılayan rahmetli dedem hep yarış yolda değil pistte yapılır buda kulağına küpe olsun derdi.işte bu ayrımı iyi yapmak gerek bencede.kimsenin kimseye birşey ispatlama zorunluluğu yoktur.yani yolda gidiyoruz içinden geçerim dışından geçerim öyle ezerim böyle gömerim gibisinden alaycı ve iddalı laflar edenler maalesef hoş olmayan tecrübeler yaşıyorlar hadi kendileri neysede etraflarındaki insanlarada zarar veriyorlar.şile yolunda bu muhabbetten dolayı bir arkadaş bariyerle diğer arkadaşın arasından hemde yüksek süratte geçmek durumunda kaldı ama neyseki ikisinede hiçbir şey olmadı ufak tefek sıyrıklarla atlattılar.motorlarda hasar büyük oldu ama o çarpan arkadaş uslanmadı motoru toplandı halloldu tekrar başka yerde yere yapıştı.arkadaşlar ben bu yüzden hiçbir gruba dahil olmak istemiyorum tek tabanca daha mutlu ve güvende hissediyorum kendimi.ama dilerim burada grup halinde etkinliklere katılıp bu tabumu yıkacağım.gördüğüm kadarıyla gayet ciddi ve bilinçli bir topluluk içerisindeyim şu anda.bunada memnunum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız