Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin kalanlara sabır ver sin yazacak çok şey var aslında ama kelimeler yetmez

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız saolsun
allah geride kalanlara sabır versin
hayatının baharında olur muydu hain felek...
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu pisti ne zaman düzelteceklerrr Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Daha kaç can vermemiz gerekecek İstemiyorum

Hepimizin başı saolsun. Büyük değerlerden birini daha kaybettik acımız büyük Ağlıyorum Ağlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim ülkemiz öyle bi ülke ki, bikaç acı tecrübe yaşanmadan bazı şeyler yoluna girmez.
Dağ gibi gencecik adam işte gitti, bikaç kişi daha vefat eder, sonra pist yapılır...

Bu ne büyük bir talihsizliktir İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Allahım toprağını bol, mekanını cennet eylesin. Merhumun arkasından yapabileceğimiz en iyi şey 3 gulhü 1 elham dır arkadaşlar Üzgünüm
Allah gani gani rahmet eylesin...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kelimeler Sofuoğlu ailesinin acılarını azaltmaya yetmez. Ailesine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin...
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kimselere böyle acılar yaşatmasın çok büyük bir kayıp hepimiz için
önce depremde evleri ve iş yerleri yıkıldı tüm aile enkaz altında kaldı sonra Bahattin şimdide Sinan Allah sabır versin tüm ailesine
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün haberini aldığımdan beri hala kendime gelemedim. Türkiye çok başarılı bir sporcusunu kaybetti. Allah'tan rahmet Sevenlerine sabır diliyorum...

En son hondagokhan tarafından 10.05.2008 - 14:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
hondagokhan şimdi Çevrimiçi hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
R1_Sex_Murat
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü mekanı cennet olsun sinan kardeşimin!!!
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim. Hepimizin başı sağolsun. üzüntümü kelimelere malesef dökemiyorum. Ağlıyorum Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm ailesi sevenlerine tüm camiya adına Allah rahmet eylesin Üzgünüm
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Kursad_Oguz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimizin başı sağolsun Allah rahmet eylesin bir değerimizi daha kaybettik çok üzgünüm. Yabancılara peşkeh çekmeye devam edersek daha çok insanımızdan olacağız. Bir an önce altyapımızı kurmalı yada kurulmuş olanları geri almalıyız..
Başa dön
Kursad_Oguz Çevrimdışı Kursad_Oguz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnanmak gelmiyor içimden.... Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ezgimuzikevi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SİMAV ( M D ) 43.5

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin..ailesine sabır diliyorum..hepimizin başısağolsun Üzgünüm
ezgimuzikevi Çevrimdışı ezgimuzikevi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız saolsun. Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 30, 31, 32  Sonraki
26. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal