Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kafa Salınması(Tank Slapper)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kafa Salınması(Tank Slapper)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 12.11.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

genelde yollarımızın bozuklugu neden oluyo bu olaya fena bı durum ve ılk cırpma basladıgın da kı kalp atıs sesı eksoz sesınden cok cıkıyodur heralda kımse yasamasın cok fena bı olay damper sart Bravo

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tan21
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor normal giderken ellerini bıraktığınızda oluyorsa ne anlamı var iz bu konu hakkında bir başlık açtık ama konuyu buraya sürüklemişler jant yamukluğumu yoksa gidon problemimi var bu soruyoruz maxi scootera gidon amörtisörümü takıcaz Çok gülüyorum
karşısında önüm açık gezerdim...
Başa dön
tan21 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tan21, bir problem ya iyi okumuyorsun yada okuduğun halde diretiyorsun .

ne anlamı var diyorsan gideceksin bir motosiklet jant balansçısına
kontrol ettireceksin orda çare arayacaksın .

açılmış olan diğer topik gereksiz olduğu için kitlendi link verildi işine yaramadıysa üzüldüm...

ayrıca 23 yıldır 14 race 9 adette çeşitli model markalı makinaları kullanmış ,

tamirini amatörce yapmış ömrünü motora adamış bir adamla konuşuyorsun.
neyin ne olduğunu emin ol fazlasıyla bilirim .öğrenmek istediğin her konuda yardımcı olacağımdan emin olabilirsin.

bildiklerimi sorgulayabilirsin ama biraz araştırırsan forumları bazı şeylere daha kolay vakıf olacaksın eminim. Bravo

sen benle sıkabilirmisin yavrumm ???

En son nosscu tarafından 13.11.2007 - 20:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nosscu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 13.11.2007 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

faydalı bilgiler.Teşekkürler

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
f-a-r-u-k_1990
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.12.2007 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasımın basına geldi bi defa kafa sallamaya başladıgı an arka frene yüklendi ve çök kotü sonuc ... motor altından cıktı . kazayi hafif atlattı ama bende kendimde bi deneyim olarak görüyorum o durumda kesinlikle fren işe yaramaz... bilgiler için sagolun Bravo
Başa dön
f-a-r-u-k_1990 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 25.12.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Verdiğin bilgiler gerçekten çok güzel paylaşım için teşekkürler Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
racing_bora şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crash
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 25.12.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son zamanlarda okuduğum en güzel yazılardandı çok teşekkürler gertekten çoğumuzun çok bilgisi olmayan bir konu paylaşım için teşekkürler Bravo
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 16.01.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

göğüs ağırlığınızla depo üstüne basarak dik sürüş pozisyonundan uzak durmak gerekiyor.!!!!

geçen gün aynen gece saat 02.00 gibi inciraltı yolunda ve hız 243 te oldu.5 sn.kadar devam etti.aynen yukarıdaki pozisyonu aldım..hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum..bu arada bendeki motor yeni kasa RR..yani HESD yolun tırtıklı olmasına çözüm olmuyor..güvenen arkadaşların dikkatine...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 16.01.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özellikle tektekerden sonra ve viraj çıkışlarında gazlarken çok dikkat etmek lazım motor hala birazda olsun yatık vaziyetteyse kurtulmak çok zor olur Allah kimsenin başına vermesin arkadaşlar... Üzgünüm
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 16.01.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamamen bir FOBİ Üzgünüm Allah korusun..

! ! ! MOTORCU HAREKET ENGELLENEMEZ ! ! !

Başa dön
YuZuF Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 22.01.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Verdiğin bilgiler gerçekten çok güzel paylaşım için teşekkürler ne kadar eski motorsiklet plotu olursan ol bilgiler için saolun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
XeeRooN
Üye
Üye

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic için teşekkürler.. Gerçekten faydalı bilgiler.. Yollar düzelmediği sürece başımıza gelebilecek en tehlikeli durumlardan biri..
busamania
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kafa silkelenmesi fena tırsınç bi mevzu.biranda ter boşanmıştı benimde birkaç kez başıma geldi o yüzden ağır ilerlerken birden abanmıyorum gaza yada öne basıyorum komple gövdeyi arkadan alıyorum ağırlığımı çokta güzel yanlıyaraktan keyifli oluyor kafa silkeleme olayı olmuyor.yada geriye oturup öyle çeviriyorum gazı tekeri komple alıyorum yerden yine sıkıntı olmuyor.ama 600cc motorda trok çok düşük olduğundan teker almak riskli ve uğraştırıcı 1000cc makinaya göre.bencce binilecek tek makina 1000liktir.aç gazı ister teker al ister patinaja kal.tabi ferah duruş ve sakin bir ruh hali önemli bırak motor ne yaparsa yapsın devirmek zor çok büyük uğraş verilmediği sürece o kendini hertürlü düzeltiyor.
Başa dön
busamania Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 01

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok dikkatle takip edilmesi ve önlemin alınmasını gerektiren bir konu fakat unutmayalım ki ne denli önlem alırsanız alın ön lastigin patlaması isine dikkat cekiyorum belki bu sekilde kazaya karısan 4 yada 5 tanıdıgım var ve hepsi ss kullanıcısı aman dikkat sakası yok bu isin,faydalı bilgiler ve paylasım icin tesekkürler Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye