hepimizin başı sağolsun çok üzücü bi haber allah ailesine sabırlar versin bir yıldızda kaydı gitti böyle bu dünyadan şampiyonu unutmicaz _________________
CK 125 PULSAR
Allah'ın izni olmadıkça hiçbir kimseye ölmek yoktur. Ölüm belirli bir süreye göre yazılmıştır. Kim dünya menfaatini isterse ondan veririz.
Kimde ahiret sevabını isterse onada ondan veririz.
Biz şükredenleri mükafatlandıracağız.
ALLAH RAHMET EYLESIN gerıde kalan aılesıne sevdıklerıne sabırlar dılıyorum bır anım var rahmetlıyle 2000 veya 2001 yılında ankarada drag yarışında 600cc yarışıyordu ben 750 cc yarışıyodum sdınkler alındı boşluk arası gösterı yapıyordu tekteker yaparken motordan düşdü herkes kaçıyor dondum kaldım yarım metre yanımda motor güvenlık demırıne vurdu bana çarpsaydı paramparça olurdum yerden kalktı yanıma geldı abı bışeyın varmı dıye ağlıyordu kabrı cennet olsun _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Acımızla bir çok şey yazıyoruz...
Allah'ın izni olmadıkça hiçbir kimseye ölmek yoktur. Ölüm belirli bir süreye göre yazılmıştır. Kim dünya menfaatini isterse ondan veririz.
Kimde ahiret sevabını isterse onada ondan veririz.
Biz şükredenleri mükafatlandıracağız.
Al-i İmran 145
biz yüce yaratana aitiz ve ona döneceğiz.(bakara 156)
bu bilinç ile yaşayan insanların ölümlerine üzülmeyin. zira onlar için ölüm sadece penceredir, ölümsüzlüğe acılan!
bildiğim kadarı ile tüm sofuoğlu ailesi tertemiz pırılpırıl insanlar. aramızdan ayrılmış olmasının üzüntüsü tamam, ama bu güzel ahlaka vurgu yapan hikmetide dusunursek. bu kirli dünyada böyle temiz insanların ölümünün sadece mutlu sonun bir başlangıcı olduğunu düşünebiliriz. daha doyurucu bir teselliyide bilmiyorum.
kendisine gani gani rahmet, ailesine dostlarına motosiklet ve tüm spor camiasına baş sağlığı dilerim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız