Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yardımlarınızı bekliyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yardımlarınızı bekliyorum

Yardımlarınızı bekliyorum
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza,özür dilerim dostum yazdıklarını yeni gördüm.
estağfurullah eğer benim tavsiyeme ihtiyacın varsa ve bu seni mutlu ve güvende hissettirecekse sabah kadar sana yardım etmeye hazırım(ama hafta sonları olabilir malum hafta içi sabah 6 kalk doğru işe,sonra sorular seninki gibi cevapsız kalıyor maalesef Üzgünüm )

Dostum eğer illa race alacağım ve kendimi,sınırlarımı çok iyi biliyorum,mükemmel bir oto kontrolüm var diyorsan bir problem yok ama şunu unutma race makinayı bir şeytan gibi düşün o seni ne yapar eder en zayıf anında kandırır ve sen ne olduğunu anlayamadan gazı çevirmiş bulursun kendini,çünkü en azından yolda seni dürtecek birileri mutlaka çıkacaktır ama 4 teker,ama 2 teker ama 2 ayaklı Göz kırpıyorum Gülümsüyorum aman dikkat et.

Eğer şehir içinde gezeceğim diyorsan race makinayı tavsiye etmem çünkü oturuş pozisyonu,devir katsayıları ve üretim amacı nedeniyle race makina ile şehir içinde gezersen her motordan indiğinde kendini dayak yemiş gibi ve yorgun hissedeceksindir en azından.race makina şehir içinde sana çokda zevk vermez diye düşünüyorum,tak avantajı ortam yaparsın başka bir numarası olmaz race in sana Bravo

sağlıcakla kal
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Azeruth
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 05:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyüklerim Gülümsüyorum ..
Arkadasa verdiğiniz tavsiyeleri bende dikkate alıyorum.Motorda kontrolden cok onemli olan reflex değilmidir?Bu da zamanla gelişir diye dusunuyorum.Once motoru yavas kullanıp ona alısınca birazdaha hızlanırız zamanla daha iyiye gider diye umarım..Birde kafama takılan herkezin racinglerde oturuş pozisyonunun şehir icine musait olmaması.Peki ne tavsiye edersiniz.Konunun basında da gsr600 (veya benzeri tipi)motordan bahsetmistim ama fikirleriniz cok onemli?
birde sormak istediğim yamaha mt-03 neden gsr600 veya fz6 turlerine gore cok daha ucuz?Tek silindir ve 5 vites olusumu ?Sehir icin(ozellikle İstanbul)tavsiye edermisiniz mt-03ü?
Başa dön
Azeruth Çevrimdışı Azeruth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 10.05.2008 - 07:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç düşünme düşük cc den başla... Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-Bursa

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görünümü güzel ve kullanımı kolay dengeli aletlerden biri de er6-n er6-ftir 600 lük racingler gibi agresif te değil ayrıca.... idare edilmesi kolay sayılır. absli modeli de var. bulabiliyorsan . el abs li bir er6-f iyi olacaktır. bu söylediklerim tamamen "illa 250 cc üstü motor almak istiyorum şekli şemali de güzel olsun" diyorsan geçerli...
05356362978 A rh +
Başa dön
honour16 Çevrimdışı honour16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HOŞ GELDİN ARAMIZA BENDE 12 YAŞINDAN BERİ KULLANIYORUM BN DE ÇOK ARAŞTIRMALAR YAPDIM ABİM YARŞCI ODA BANA ÖNERDİĞİ TEK ŞEY BAŞLANGIÇ OLARAK HONDA CBR 125 SÜPER GÜZEL ŞEKLİ DURUŞU KULLANIMI KOLAY BNCE HONDA CBR 125 Bravo
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orhankaan
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:41    Mesaj konusu: GÜÇLÜ VE HIZLI MOTOR YENİ BİRİ İÇİN TEHLİKELİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.BENİM İLK MOTORUM 600 LÜK SHADOW.SENİN SÖYLEDİĞİN MOTOR BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA DAHA HIZLIDIR.BENİM NAÇİZANE TAVSİYEM İLK BÜYÜK VE AĞIR MOTORUN FAZLA HIZLI OLMASIN.EMİN OL 125CC LİK BİR MOTORDAN ÇAK FARKLI. KAZALARIN SEBEPLERİNE GELİNCE ;ÖNCELİKLE HATALARI BAŞKALARINA YIKMAK YERİNE KENDİMİZİ KONROL ETMELİYİZ.BİR ARA SOKAKTA MAKİNAYA 200-..... KM HIZ VERMEK HER ZAMAN İÇİN BİR RULET OYUNUDUR.YAN YOLDAN BİR ARAÇ BİR ÇOCUK BİR HAYVAN ÇIKMA İHTİMALİ TÜRKİYE'DE %80 DİR KANAATİMCE.ŞİMDİ %80 RİSKLE BİŞEY YAPIYORSAN VEYA YAPABİLECEK KAFADAYSAN SANA DEĞİL DİĞER İNSANLARA YAZIK. İŞTE TRAFİK CANAVARLARIDA O %20 HAKKINI KULLANABİLENLER. MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR SÜRÜCÜSÜ VE SÜRÜCÜLER TEHLİKE YARATABİLİR.BENDE UZATTIM...SELAMLAR...
Başa dön
orhankaan Çevrimdışı orhankaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CinOoO
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bedenci demiş ki:
olmaaaaaaaaaaaaaaz ben 47 yaşındayım ve 15 yaşından beri bir sürü motsıklet kullandım olmaaaaaaaaaaaaaaaz

bunun meali ne ben anlamadımda?
Başa dön
CinOoO Çevrimdışı CinOoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 10.05.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Azeruth,sevgili arkadaşım diğer arkadaşlara tavsiye edilen gibi düşük cc den başlaman senin için en güvenli olandır diye düşünüyorum.

Makinaların fiyatların düşük ve ye yüksek olması burada sayılamayacak bir sürü nedenle doğru orantılıdır,fakat en önemli bir kaçı şudur.

Her firmanın kendine has bir fiyat politikası vardır ki aynı beygirgücüne sahip,hemen hemen aynı özelliklere sahip iki ayrı firmanın iki makinasının arasındaki fiyat farkları buradan doğar.
Mt 03 ün tek silindir ve 5 vites olması fiyatını maliyet açısından etkileyecektir tabi ki.
Birde bazı makinaların kullanıcılar arasında daha çok sevilmesi,tercih edilmesi,beğenilmeside o makinanın 1.el ve 2.elini doğru orantılı etkiler.
Benim bu güne kadar kişisel olarak sezinlediğim bir faktörde tek silindir büyük cc li makinaların çok sevilmemesi,bunun nedeni vibrasyon herhalde diye düşünüyorum.
Ben tarzı arada kalmış makinaları pek sevmem ama gördüğüm kadarıyle enduro gibi rahat oturayım,çanta falan takıp malzemelerimi doldurup istediğim yere rahat rahat gideyim,ee birazda gaz olsun diyenler fz6yı oldukça seviyorlar,tabi tercih meselesi saygı duyuyorum,hepimiz aynı tarzı seveceğiz diye bir saçmalık olamaz.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal