sadece o kadarmı kalktıktan sonra onemli olan bence
bence de ... bu anlattıklarım sadece antreman tektekerin %15-20 si... gerisini kendin geliştirmek zorundasın..önce yüksekliği ayarlamayı öğrenceksin.. sonra bileğin çok hassaslaşması lazım bu konuda gaz la oynamak zorundasın milim milim.. ilk başlarda biraz keklik gibi sekersin ama sonra düzelir...
Tarih: 10.05.2008 - 13:28 Mesaj konusu:
bence gayet gereksiz bir olay tek teker.stuntman olan zaten yapıyor çünkü işi bu.ülkemizin dandik asfaltı her yeni gün yeni sürprizlere gebe dün akşam geçtiğin yer düzgündür ertesi gün aynı yerde çukur açılmıştır, kasis koyulmuştur yada oyuklar açılmıştır yüzeyde.tamam aldın tekeri yürüdün ya böyle bir sürprizle karşılaşırsan nolacak?az buz değil arkadaşlar pahalı oyuncaklar bunlar hadi mala gelsin cana gelmesin diyelim ama 2 teker üstünde bu pek mümkün değil.ölmek bişe değil sakat kalıp hayattan erken emekli olmakta var.yol düz ve açık olacak sıkacan gazı şöyle bi gücü hissedecen uzayacan yavaşlayacan deşarj olacan.teker meker boş ve lüzumsuz işler.millete neyi ispatlayacanki.birde bu durduk yere lastik yakanlarıda anlamam.ne gerek var yazık günah lastik dünya para ve hadi onuda geç olduğu yerde yüksüz olarak dayıyorlar makinayı yüksek devirlere çevir babam çevir o mekanik ne hale gelir zamanla?valla kim ne derse desin saçma sapan gereksiz riskler almak yanlıştır banane millet ne derse desin evet kardeşim ben bu şeytan icadından tırsıyorum ve temkinliyim oldukça.
en hızlı giden değil en uzun binen usta motorcudur.keyif almak lazım hayat güzel erkenden abandone olmaya gerek yok...
ben 636 kullanıyorum pek devir saatine dikkat etmedim ama mesala 1.vites 50 km/h hızla giderken gazı dip gaz kapayıp tekrar açtıgımda lastigin zaten ısındıgın hissede biliyorum oturdugunu asfalta otomatik olarak kafayı kaldırıyor ve risk olarak sıkıntılı bir şekilde kalkmıyor gazıda oturtursan 1.vites bitene kadar keyifli bi şekilde devam ediyorum ama tabi riski cok fena şekilde hissettiriyor teker meker bizi bozar yarısa devam
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 530 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 10.05.2008 - 18:35 Mesaj konusu:
yakup54 demiş ki:
benim 750 gsxf var ben bu arkadasin dedini cikip yapsam simdi kalkarmi bu önteker ben bu isi birturlu yapamiyorum
Kalkmazmı.. Amuda kalkar ön teker havaya bakar seni üzerinden atar.. _________________ "Nefes almak gibi birşey" dediğim motosiklet aşkına asla dur diyemeyeceğim kesin.Siz nefes almaktan vazgeçebilirmisiniz?
Kenan_cbc, sen rahat ol üstünden falan atmaz.. - ( sende çok aşırı bi yeteneksizlik varsa bile bu anlattıklarımla yine devrilemezsin ki.. korkmana gerek yok..)
yakup54, önce bu topici baştan sona kadar dikkatlice oku.. senin motorun gayet dengeli bi motor.. bence gerekli güvenlik önlemlerini alarak gönül rahatlığı ile deneyebilirsin.. ( ben defalarca test ettim bu anlattıklarımla düşme riskin çook az ) ilk 5-6 denemeden sonra zaten kendine güvenin gelir.. olayı çözmeye başlarsın. biraz gaz antremanı yap.. motoru kendine falan çekmeye çalışma kesinlikle bisiklet değil bu... dediğim gibi topici baştan sona kesinlikle oku...) başarılar..
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7126 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 11.05.2008 - 15:58 Mesaj konusu:
armyy, Photoshop o kardeşim Aslında düz gidiyom ben orda photoshopla tekerdeymişim gibi gözüküyo _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Boşverin tekeri mekeri. Serserilik yapmayın düzgün kullanın
daha ne denirki,hem motorunuza zararlı yag karterin arkasında yoplandıgı için,hemde siz baya incinebilirsiniz.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
ayrıca siz avatara bakmayın '' hocanın dedigini yap yaptıgını yapma'' _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız