Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Erkek evladım oldu :) new 1000 RR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Erkek evladım oldu :) new 1000 RR

Erkek evladım oldu :) new 1000 RR
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorum'dan devam ediyoruz...

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer demiş ki:
600 RR a bindim 2 aya yakın ama NALET OLSUN diorum

Nalet olsun yazmışsın onu neden yazdın diyorum Gülümsüyorum

kanka yanlış anlaşılmasın 600 RR bence çok rahat ve güsel bi makine, ben satmadım satmamda dursun ama bana göre değil kanka, sürekli 1000 kullanan bi insana biraz sıkıcı gelio, honda olduğu için değil 600cc olduğu için...
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öhö öhö kaderin avatarımda saklı Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, seni delerde geçerim adın ondan sonra deliemin değil delikli emin olur kanka Gülümsüyorum))
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğru seçim doğru renk diyorum aynen diyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abicim yeterki sen del Gülümsüyorum beni delen irfandı diicem ama gücünüz yetmez Gülümsüyorum

sonuçta 08 1000 RR'cıların alayı dizilsin, Kralı bir adım öne çıksın Gülümsüyorum bu resimde ona kapak olsun Gülümsüyorum Çok gülüyorum

R1'den öetesi yalan Göz kırpıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun bu senenin makinesi 1000rr galiba.334 km bu kadar net ve titreşimsiz fotograf Göz kırpıyorum
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 10.05.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli ugurlu olsun
yasi uzun olsun Bravo
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:
Abicim yeterki sen del Gülümsüyorum beni delen irfandı diicem ama gücünüz yetmez Gülümsüyorum

sonuçta 08 1000 RR'cıların alayı dizilsin, Kralı bir adım öne çıksın Gülümsüyorum bu resimde ona kapak olsun Gülümsüyorum Çok gülüyorum

R1'den öetesi yalan Göz kırpıyorum

R1, sahibi olmasam da benim de favori motorumdur ama seninde söylediğin gibi bu resim maalesef yalan Emin kardeşim Göz kırpıyorum
İstiyorsan aynı resmi 884 KM olarak yapıp gönderebilirim Şok oldum

Kısacası muhtemelen güzel bir photoshop olayı bu sadece...
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 10.05.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin
Dostum yeme bizi fotoshop o 334km/h yoksa r1'in yapacagı 299,999km/h'dir...R1 iyi motor fakat 1000RR kadar değil...Bu bir gerçektir ki her zaman Honda kalite konusunda Yamaha'dan 1 adım öndedir...
i_RR_Fun_BaYRaK
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...Gülümsüyorum
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 10.05.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allahım kaza bela göstermesin

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 10.05.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun OK allah bızede nasip etsin...siyah rengi neden tercıh etmedın dostum...
yanı bu renk te guzel gerçekten ama sıyaha baktın mı....
Başa dön
yakuzzza Çevrimdışı yakuzzza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal