Tarih: 10.05.2008 - 15:21 Mesaj konusu: ilk başlangıcı hangisinle yapmalıyım
içimde bayadır bi motor tutkusu var doğruyu sölemek gerekirse hiç motorum olmadı nası bi duygu bilmiyorum ama arkadaşlarımın motorunu kullnamışlıım var 150 lik 125 lik ti bu motorlar.ama kesin kararlıyım 3 4 ay içinde bi motor alıcam.bana yardımcı olursanız sewinirim aldıım motoru 2 sene falan kullanmayı düşünüorum yamahanın mı yoksa hondanın 125 lii mi karar veremedim yzf r125 daha cazip gelior ama yani görünüş bakımından.yardımcı olursanız sewinirim.herkese şimdiden teşekkürler _________________ Bu alemde iki büyük var.Biri 70 lik rakı diğeri BEŞİKTAŞ
motorun güzelliği kadar parça sorunlarını da göz önünde bulundur.Olmasın Allah'tan ama bu işin vuruğu kırığı var.Onun için motoru en kısa zaman da tekrar toparlayacağın bir marka seç.Bence bu marka HONDA.
yamaha güzel motora benziyor cbr 125 den üstündür fakat fiyatına değermi değmezmi tartışılır. Fiyat performans yorumu yapılıp öyle alınması gereken bir motor. _________________ STAY ON ROAD
motorunun dıs gorunusunden ziyade servis imkanı parca vs. vs. göz onunde bulundur sonra kararını ver git al ama once ehliyetin yoksa bide ehliyet al bide yeni baslıosan ilk dikkat etmen sey tam koruma
A2 ehliyeti alırken nasıl bi sınav uyguluyolar bilgisi olan varmı bu konuda normal ehliyetler gibi bi sınava mı sokuyolar arabalardaki direksyon dersi gibi bi sınav oluyor mu?
direksiyon derside var 20 şer sorulardan olusan aynı arbalardaki gbi uygulanan bir sınaz Motor,ilkyardım,trafik. Önce A2 sonra cbr125 derim başlangıç için en ideal motor Honda hayat ondaaa. _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
125 racingle başlama bence racingın tadı 125 likte çıkmaz bence ilk başta guzel bir cross al xt 125x veya ktm ın 125 lik motorunu guzel bir crossla başla çöz işi tecrübe kazan sonra istersen racing e gecersin
Tarih: 11.05.2008 - 13:19 Mesaj konusu:
jerylee, Yamaha nın fiatı cok yüksek bence 125cc bir makinaya o paralar verilmez ama ola ki verdin bakalım ikinci elde satarken ederi ne olacak neticede 125cc ler baslangıc motosikletidir kısa zaman sonra mutlaka hacim yükseltmek isteyeceksin Honda nın durumu ortada alan razı satan memnun bir piyasası var eger para kaybetmek istemiyorum dersen Honda derim fakat para var huzur var satarken zararım büyük olsa da dert deil dersen karar senin kıyasıya kıyasla _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
yardımlarınız için teşekkürler.anlamadığım bişi var direksyon sınavını nası yapıolar herhalde bi motorla sınavı uyguluyorlardır _________________ Bu alemde iki büyük var.Biri 70 lik rakı diğeri BEŞİKTAŞ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız