Tarih: 10.05.2008 - 18:38 Mesaj konusu: ne yapmalıyım sizce ...????
ben 1.5 seneye yakın zamandır chopper kullanıyorum elimdeki makınayı sattım su an kategori değiştirerek ss almak istiyorum onumde secenek cok 12 13 bin lira arasıda butcem var bi kac secenegim var ama ben 2 secenege kadar dustum secenekler :
hyosung gtr-650-r (2008 model 0 km )
2.suzuki gsx 600-f(2007 model 2500 kmde de temiz bi alet)
2si arasında tereddute dusmemim sebebi hem 1nin 0 km olması bide hyosungun biraz daha hosuma gitmesi bide sizden goruslerinizi almak istedim siz olsanız ne yapardınız?
dostum tip önemli değil.Mesela çok süper taş bi hatun var 1.80 incecik burun okka gibi,bacaklar dümdüz vb..bi yanda da o kadar güzel olmayan ama deli gibi parası var,ev,araba herşey..ömürboyu rahat edeceksin.Hangisini seçerdin?
Bi dakka yaaa..Ben bile ikilemde kaldım şimdi:) Sen boşver hatun örneğini suzuki al karıştırma
dostum tip önemli değil.Mesela çok süper taş bi hatun var 1.80 incecik burun okka gibi,bacaklar dümdüz vb..bi yanda da o kadar güzel olmayan ama deli gibi parası var,ev,araba herşey..ömürboyu rahat edeceksin.Hangisini seçerdin?
Bi dakka yaaa..Ben bile ikilemde kaldım şimdi:) Sen boşver hatun örneğini suzuki al karıştırma
ilk orneginde söle yapardım ilk once 2.secenekteki hatunu alır onunla evlenir bosanır malının yarısnı alır daha sonra 1.secenekteki hatuna döner mutlu mesut yasardm
ilk orneginde söle yapardım ilk once 2.secenekteki hatunu alır onunla evlenir bosanır malının yarısnı alır daha sonra 1.secenekteki hatuna döner mutlu mesut yasardm
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1006 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 10.05.2008 - 21:30 Mesaj konusu:
CinOoO,dostum dar çerçevede suzuki derim,eğer çerçeveyi biraz genişletirsen japon derim ama kesinlikle japon,anlamışsındır dostum sen ne demek istediğimi
Alıntı:
CinOoO demiş ki:
gundelfingen demiş ki:
gundelfingen, CinOoO, hayır dotum şöyle yapmalısınız ,en azından ben böyle yapardım.
2. seçenekteki kadını alır,eeeee parada çok nasılsa doğruuuu bir estetik cerrahına alır önüme bir kağıt nasıl bir kadın istediğimi anlatır çizerdim ,ya da yaryüzündeki kadınların en beğendiğim bölgelerini resimler doktara gösterirdim,sonra hatun bir güzel toplandıktan,tuning olayını bitirdikten sonra geriye kalan parayla hayatımın sonuna kadar ooohhhh çatır çatır keyif yapardım,hem hatunda sıfır hata olyrdu bana göre hahahahahahahahahahorkhork _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kadınlar kitaba benzer cildine degil içine bakmak gerekir,iyi laf oldu ama, şimdi içine bakmak deyince yanlış anlaşılacak ama olsun ne yapalım _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 380 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 12.05.2008 - 03:34 Mesaj konusu:
2'si arasında kaldıysan hyo'nun görünüşüne sakın aldanma,düşünmeden gsx 600 al.
fakar ss istiyorum yazmışsın gsx600 naked makina !!! rüzgar seni yüksek hızda kötü etkiler ve sonunda bu makinadanda soğuyabilirsin.
bir seçenek daha koy bence cbr600f yada başka marka baksan iyi olur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız