mdonurr, bencede...
sudabatmayanadam, biraz daha birşeyler yazsaydın bari,topik açmak için topik açmasaydın,kim demiş mesela kymco lar tutulmaya başlandı diye,senmi aldın,ne oldu ne bitti,olay nedir _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3901 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 10.05.2008 - 19:20 Mesaj konusu:
Millet çin malı olmadığını anlamaya başladı + iyi bir reklam ve satış politikası izlediihracatçı firma. Bu yüzden olabilir mi? _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 10.05.2008 - 19:21 Mesaj konusu: reklam kokması mümkün değil
mdonurr demiş ki:
reklam kokan haraketler bunlar
nedeni ben emekli bir şahısım dükkanım yok ki reklam yapayım beni merak ediyorsanda www.youtube.com gir suda batmayan adam yaz tıkla görürsün orda wideolarım var seyret hepsi gerçek dünyada bir tane suda batmayan adamınız var lütfen onunda kıymetini biliniz herkese selam
sudabatmayanadam, halit abi nasıl yapıyorsun o hareketi ya youtubeden izledimde,valla batmıyo suda _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Millet çin malı olmadığını anlamaya başladı + iyi bir reklam ve satış politikası izlediihracatçı firma. Bu yüzden olabilir mi?
sevgili kardeşim bende 7-8 ay araştırma yaptım piyasada gerçekten kymco lar piyasada çok iyi izlenim bırakmış ayrıca her önüme raslayan kymco kullanan şahıslara yanaşıp sordum sorularım en ince detaylarına kadardı hepsindende olumlu cevap aldım hatta bir tanesi kötü desin diye bazen ben şaka yollu çamur attıysamda hepside dediki abi kymco süper 0n numaranın üstü dediler bende o günden sonra kendime 125 lik kymco satlık scooter aramaya başladım arkadaşın biri paraya sıkışınca motorunu bana sattı nihayetinde 10.0000km de kymco alarak kymcolandım şimdi bazıları reklam için falan diyor ben niye reklam yapayımki benim scooter zaten 2.ci el sat deseler ikimislini verelim deseler bile satmam zira gerçekten çok memnunum ben daha öncede bir çok motor kullandım bence bu sınıfta gerçegi söylemek gerekirse kymco lar gerçek liderliği fazlasıyla hak ediyor benim burda yazmamın amacı motor almak isteyenleri doğru şekilde yönlendirmek benim bir menfaatim yok bu işte bazıları sanki ticaretini yapıyormuşum gibi beni topa tutuyorlar zaten bir söz var dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye ben istiyorumki millet hesabını bilsin dogru adresten yanılmadan mal alsın diye
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 570 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 10.05.2008 - 20:08 Mesaj konusu:
Arkadaşım olay anlaşıldı hiç kimse motorum kötü demez bana belki kızcaklar ama bi piaggio bi gilera varken liderlik kymco ya kalmaz.Bu bende hyosung kross var diye KTM yi hondayı pas geçip hyosung liderliği hak ediyo demem gibi bişi olur _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1596 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 10.05.2008 - 20:24 Mesaj konusu:
Çünkü sağlam bir marka ! _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Tarih: 10.05.2008 - 20:28 Mesaj konusu: scooter da lider
Lagorda demiş ki:
Arkadaşım olay anlaşıldı hiç kimse motorum kötü demez bana belki kızcaklar ama bi piaggio bi gilera varken liderlik kymco ya kalmaz.Bu bende hyosung kross var diye KTM yi hondayı pas geçip hyosung liderliği hak ediyo demem gibi bişi olur
peki ben size bir şey söylüyüm kymco scooterler italyada almanyada vede AB birliğinde ödül almış birinci seçilmiş bir çok diyer ülkelerde ödülleri bar kusra bakmayın ama AB ülkeleri bu scooterları birinci seçip ödül verirken acaba gözlerinimi bağlayıp seçtiler dersiniz şimdi sizemi inanayım yoksa AB ülkelerinr mi
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 570 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 10.05.2008 - 20:34 Mesaj konusu:
sudabatmayanadam, yanlış anlama ben sana kymco kötü mal yapıyo filan demedim iyi olduğunu bende biliyorum ama bana göre piyasada lider olan motor kaliteli,çok tutulan ve bastınmı uzayan motordur _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
sudabatmayanadam, yanlış anlama ben sana kymco kötü mal yapıyo filan demedim iyi olduğunu bende biliyorum ama bana göre piyasada lider olan motor kaliteli,çok tutulan ve bastınmı uzayan motordur
neyse sende biliyorsunya iyi mal olduğunu ben zaten yukardada yazdığım gibi amacım milleti dogru olan şeye yönlendirmek ben demiyorum bütün motorlar kötü diye ayrıca yarışlar için özel üretilmiş çok kaliteli parçalardan motorlarda var yalnız bunların özel üretiminden dolayı maliyetleride ayrıca bir okadar yüksek tabi bunları herkes bu fiattan alması mümkün degil ayrıca bukadar sürat yapan motorlara türkiye karayolları müsait değil yalnızca yarışmalarda kullanılmak üzere olan özel motorlar bu motorlar ile diyer motorları kıyaslanmaz zaten herkeste motoru yarış yapacağım diye almaz çogumuz zevk için ekonomik seri ulaşım sağladığı için alırız
Son Mesajdan 40 dakika sonra eklendi:
DagustuN demiş ki:
Çünkü sağlam bir marka !
kusra bakmayın ama koku alma duyunuz da bozulmuştur lütfen tedavi ettirin ücreti tarafımdan karşılanacaktır
Son Mesajdan 67 saat 25 dakika sonra eklendi:
kymcosu olan arkadaşlar kymconuzu çok kıskananlar var lütfen motorlarınıza nazar boncuğu taktırmanız önemle duyrulur
Son Mesajdan 67 saat 25 dakika sonra eklendi:
kymcosu olan arkadaşlar kymconuzu çok kıskananlar var lütfen motorlarınıza nazar boncuğu taktırmanız önemle duyrulur
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız