Tarih: 10.05.2008 - 20:23 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun, kazasız belasız... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 582 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 10.05.2008 - 20:32 Mesaj konusu:
Hayırlı uğurlu olsun güzel motor. R1 le kapıştıktan soora noolcak çok merak ettim ama az buçuk tahmin ediyorum sonucu. _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Tarih: 10.05.2008 - 21:30 Mesaj konusu:
İrfan'ım Vin Dizel'im hayırlı uğurlu olsun, dün İlhami'ye aldık siyah, beyaz
Len Emin 1,5 sene önce Honda'ya biniyordun en sıkı Hondacıydın, şimdi en sıkı R1 cisin _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Len Emin 1,5 sene önce Honda'ya biniyordun en sıkı Hondacıydın, şimdi en sıkı R1 cisin
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Hayırlı olsun aga, güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin.. _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız