Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kymco markalar niye çok tutulmaya başladı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kymco markalar niye çok tutulmaya başladı

kymco markalar niye çok tutulmaya başladı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sudabatmayanadam
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 17:34    Mesaj konusu: kymco markalar niye çok tutulmaya başladı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kymco niçin milletin beğenisini kazandı
Başa dön
sudabatmayanadam Çevrimdışı sudabatmayanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sudabatmayanadam, sence ?
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 10.05.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reklam kokan haraketler bunlar Dil çıkarıyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.05.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr, bencede...
sudabatmayanadam, biraz daha birşeyler yazsaydın bari,topik açmak için topik açmasaydın,kim demiş mesela kymco lar tutulmaya başlandı diye,senmi aldın,ne oldu ne bitti,olay nedir ?
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 10.05.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Millet çin malı olmadığını anlamaya başladı + iyi bir reklam ve satış politikası izlediihracatçı firma. Bu yüzden olabilir mi?

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sudabatmayanadam
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 18:21    Mesaj konusu: reklam kokması mümkün değil Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr demiş ki:
nedeni ben emekli bir şahısım dükkanım yok ki reklam yapayım beni merak ediyorsanda www.youtube.com gir suda batmayan adam yaz tıkla görürsün orda wideolarım var seyret hepsi gerçek dünyada bir tane suda batmayan adamınız var lütfen onunda kıymetini biliniz herkese selam
Başa dön
sudabatmayanadam Çevrimdışı sudabatmayanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.05.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sudabatmayanadam, halit abi nasıl yapıyorsun o hareketi ya youtubeden izledimde,valla batmıyo suda Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CinOoO
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr demiş ki:
OK Alkışlıyorum
Başa dön
CinOoO Çevrimdışı CinOoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sudabatmayanadam
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666 demiş ki:
Millet çin malı olmadığını anlamaya başladı + iyi bir reklam ve satış politikası izlediihracatçı firma. Bu yüzden olabilir mi?
sevgili kardeşim bende 7-8 ay araştırma yaptım piyasada gerçekten kymco lar piyasada çok iyi izlenim bırakmış ayrıca her önüme raslayan kymco kullanan şahıslara yanaşıp sordum sorularım en ince detaylarına kadardı hepsindende olumlu cevap aldım hatta bir tanesi kötü desin diye bazen ben şaka yollu çamur attıysamda hepside dediki abi kymco süper 0n numaranın üstü dediler bende o günden sonra kendime 125 lik kymco satlık scooter aramaya başladım arkadaşın biri paraya sıkışınca motorunu bana sattı nihayetinde 10.0000km de kymco alarak kymcolandım şimdi bazıları reklam için falan diyor ben niye reklam yapayımki benim scooter zaten 2.ci el sat deseler ikimislini verelim deseler bile satmam zira gerçekten çok memnunum ben daha öncede bir çok motor kullandım bence bu sınıfta gerçegi söylemek gerekirse kymco lar gerçek liderliği fazlasıyla hak ediyor benim burda yazmamın amacı motor almak isteyenleri doğru şekilde yönlendirmek benim bir menfaatim yok bu işte bazıları sanki ticaretini yapıyormuşum gibi beni topa tutuyorlar zaten bir söz var dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye ben istiyorumki millet hesabını bilsin dogru adresten yanılmadan mal alsın diye
Başa dön
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 10.05.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım olay anlaşıldı hiç kimse motorum kötü demez bana belki kızcaklar ama bi piaggio bi gilera varken liderlik kymco ya kalmaz.Bu bende hyosung kross var diye KTM yi hondayı pas geçip hyosung liderliği hak ediyo demem gibi bişi olur Beğenmedim
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
UFUK35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR izmir İZMİR

MesajTarih: 10.05.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr demiş ki:

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ud35ufuk35ud@hotmail.com
Başa dön
UFUK35 Çevrimdışı UFUK35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çünkü sağlam bir marka !
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sudabatmayanadam
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 19:28    Mesaj konusu: scooter da lider Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lagorda demiş ki:
Arkadaşım olay anlaşıldı hiç kimse motorum kötü demez bana belki kızcaklar ama bi piaggio bi gilera varken liderlik kymco ya kalmaz.Bu bende hyosung kross var diye KTM yi hondayı pas geçip hyosung liderliği hak ediyo demem gibi bişi olur Beğenmedim

peki ben size bir şey söylüyüm kymco scooterler italyada almanyada vede AB birliğinde ödül almış birinci seçilmiş bir çok diyer ülkelerde ödülleri bar kusra bakmayın ama AB ülkeleri bu scooterları birinci seçip ödül verirken acaba gözlerinimi bağlayıp seçtiler dersiniz şimdi sizemi inanayım yoksa AB ülkelerinr mi
Başa dön
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 10.05.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sudabatmayanadam, yanlış anlama ben sana kymco kötü mal yapıyo filan demedim iyi olduğunu bende biliyorum ama bana göre piyasada lider olan motor kaliteli,çok tutulan ve bastınmı uzayan motordur Bravo
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sudabatmayanadam
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lagorda demiş ki:
sudabatmayanadam, yanlış anlama ben sana kymco kötü mal yapıyo filan demedim iyi olduğunu bende biliyorum ama bana göre piyasada lider olan motor kaliteli,çok tutulan ve bastınmı uzayan motordur Bravo

neyse sende biliyorsunya iyi mal olduğunu ben zaten yukardada yazdığım gibi amacım milleti dogru olan şeye yönlendirmek ben demiyorum bütün motorlar kötü diye ayrıca yarışlar için özel üretilmiş çok kaliteli parçalardan motorlarda var yalnız bunların özel üretiminden dolayı maliyetleride ayrıca bir okadar yüksek tabi bunları herkes bu fiattan alması mümkün degil ayrıca bukadar sürat yapan motorlara türkiye karayolları müsait değil yalnızca yarışmalarda kullanılmak üzere olan özel motorlar bu motorlar ile diyer motorları kıyaslanmaz zaten herkeste motoru yarış yapacağım diye almaz çogumuz zevk için ekonomik seri ulaşım sağladığı için alırız

Son Mesajdan 40 dakika sonra eklendi:

DagustuN demiş ki:
Çünkü sağlam bir marka !

kusra bakmayın ama koku alma duyunuz da bozulmuştur lütfen tedavi ettirin ücreti tarafımdan karşılanacaktır

Son Mesajdan 67 saat 25 dakika sonra eklendi:

kymcosu olan arkadaşlar kymconuzu çok kıskananlar var lütfen motorlarınıza nazar boncuğu taktırmanız önemle duyrulur Bravo Bravo Bravo İyi fikir

Son Mesajdan 67 saat 25 dakika sonra eklendi:

kymcosu olan arkadaşlar kymconuzu çok kıskananlar var lütfen motorlarınıza nazar boncuğu taktırmanız önemle duyrulur Bravo Bravo Bravo İyi fikir
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal