Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ACİLLL YARDIMMM !!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ACİLLL YARDIMMM !!!!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
magnum_55
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 09.05.2008 - 10:04    Mesaj konusu: ACİLLL YARDIMMM !!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw benim mopedin silindirini açtım silindirde çizik var aynı çizik pistondada var aynı hizada bu morotun çekişini düşürür mü rektefe yaptırsam olurmu (heralde geçende yağ atmayı unutmuştum ondan oldu ) bana kaça mal olur cevaplarınızı bekliyormm Motordelisi Gülümsüyorum Gülümsüyorum Motordelisi

¢єнєηηємє ѕüяüкℓєуєη уαℓαη¢ı gєяçєк!!
Başa dön
magnum_55 Çevrimdışı magnum_55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 09.05.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi motor tamiranesine götür nekadar masraf çıkacağını sana söyler usta
1000rr parça fiyatı arar gibiisn
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 09.05.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taş çatlasın 150 ytl

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 09.05.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cekısını dusurur elbette sorunu hallettır serkan _yenidunya arkadasında dedıgı gıbı en fazla 150 ytl
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
magnum_55
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

transam,

olamaz mı bizim motorumuzda bu bizim öle sizin gibi büyük motor alacak paramız yokk!!!!! Bravo Sinirlendim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

deathalone demiş ki:
cekısını dusurur elbette sorunu hallettır serkan _yenidunya arkadasında dedıgı gıbı en fazla 150 ytl

teşekkürler

¢єнєηηємє ѕüяüкℓєуєη уαℓαη¢ı gєяçєк!!
Başa dön
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 10.05.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

magnum_55, dostum başlıkları büyük harfle yazmak yasak...çekişi düşürür elbette sen bi ustaya götür motoru fazla masraf çıkmaz...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 10.05.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gömleğe bi honlama yaparlar piston çapını da biraz büyük alırsın olur biter.
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
magnum_55
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

by_molla demiş ki:
magnum_55, dostum başlıkları büyük harfle yazmak yasak...çekişi düşürür elbette sen bi ustaya götür motoru fazla masraf çıkmaz...

hımm başlıklartın büyük harfle yazıldığının yasak olduğunu bilmiyordum öneriniz için tşkler.... Bravo Bravo Motordelisi Motordelisi

Son Mesajdan 54 saniye:

slayer2694 demiş ki:
gömleğe bi honlama yaparlar piston çapını da biraz büyük alırsın olur biter.

ilginiz için teşekkürker.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bravo Bravo Motordelisi
Başa dön
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 10.05.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çizik cok derin değilse piston sekmanı değiştir ve güzel bir rodaj yap yeterli olur OK Eğer derin bir çizik varsa komple silindir piston sekman yenilemeni tavsiye ederim.
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 10.05.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

magnum_55, kardeş öncelikle bu makinan 4 zamanlımı 2 zamanlımı eğer 2 zamanlı ise silindir içine gömlek yapman uygun ğlmayacaktır zira yüzey kaplamasını yapamayacağınız için şişme yapacaktır,fakat eğer 4 zamanlı ve senin makinanın farklı pistonu varsa honlama yapıp segmanlarıda değiştirerek problemi ortadan kaldırırsın.

yağ koymayı unuttum diye yazmışsın bundan anladığım kadarıyla motorun 2 zamanlı ve en uygun çözüm bir adet liner(gömlek/silindir)piston,segman,alt ve üst conta ve ya şim ile problemin çözülebilir,motorunu bu şekilde kullanman uygun değil çünkü kompresyon oranın doğru olamayacağından aşırı ısnma,çekiş düşüklüğ,çalışma bozukluğu v.b. bir sürü problem doğuracaktır.

geçmiş olsun
magnum_55
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic demiş ki:
magnum_55, kardeş öncelikle bu makinan 4 zamanlımı 2 zamanlımı eğer 2 zamanlı ise silindir içine gömlek yapman uygun ğlmayacaktır zira yüzey kaplamasını yapamayacağınız için şişme yapacaktır,fakat eğer 4 zamanlı ve senin makinanın farklı pistonu varsa honlama yapıp segmanlarıda değiştirerek problemi ortadan kaldırırsın.

yağ koymayı unuttum diye yazmışsın bundan anladığım kadarıyla motorun 2 zamanlı ve en uygun çözüm bir adet liner(gömlek/silindir)piston,segman,alt ve üst conta ve ya şim ile problemin çözülebilir,motorunu bu şekilde kullanman uygun değil çünkü kompresyon oranın doğru olamayacağından aşırı ısnma,çekiş düşüklüğ,çalışma bozukluğu v.b. bir sürü problem doğuracaktır.

geçmiş olsun

evet motorum iki zamanlı silindirdeki çizik üzerinde elimizi gezdirdiğimizde bi derinlik olmuyo fakat çizik olduğu belli oluyo...

birde motor çok çabuk ısınıyor bazen öle oluyor ki dikkat etmediğim zaman buhar duman atıyo geçenlerde çekiş iyice düştü karbüratörü bi açıyım dedim bide ne göreyim karbüratörde pas çıkmazmı su gibi pas aktı heralde benzin aldığım yerden kaynaklanıyor...

yardımlarınız için teşekkürler,

sevgiler saygılar....
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal