Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS APACHE (Bilgi Paylaşımı) II

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS APACHE (Bilgi Paylaşımı) II
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.imageshack.us 'a gir.. gerisini zaten yaparsın.. Ya da forum içinde arama yap. Sayılarca bulursun Göz kırpıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://img241.imageshack.us/my.php?image=grnt004hx2.jpg[/img]

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

[img]http://img257.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img257/6158/12104114424x4.smil[/img]
Başa dön
kadirfb_54 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadirfb_54
Dostum senin o verdigin fotografı ancak link kabul eder...
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Göremedik yaw resimleri
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olmamıs beceremedim kusura bakmayın cahillik işte

Son Mesajdan 36 saniye:

DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadirfb_54, Önemli değil ya.. Bigün mutlaka öğrencen zaten Göz kırpıyorum
Başa dön
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum Çok gülüyorum ya kardeşlerim bugün hava filtresini temizledim kendim ya sıkıyorum süngeri resmen yağ akıyo bu normalmi neden o kadar yağlanıyo olabilir neyse başka bi apache si olan abi var burda izmitten aldı motoru geçen 2000 bakımına gitti adamlar sibop ayarı lazım demiş onuunda hava filtresi yağlıydı ve servis sibop ayarı yapmak lazım demiş motor kendini kasar demiş ve benim motorla şu ana kadar 1 kere 125 i gördüm baska göremedim 5 viteste 9 bin devire gelmiyo hiç

Son Mesajdan 52 saniye:

yani 5 inci viteste
Başa dön
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 10.05.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadirfb_54
Dostum koymak istediğin resiim burda tıkla göreceksindir..
Tıkla
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : TVS APACHE

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadirfb_54, on dıslıyı 14 yaptınmı
yag meselesıne gelın ce sıbop ayarı ıle alakası yok sakın elletmeyın makınayı kullan oyle cok sıkıstırmıssın dır makınayı ondan yaglanmıs olabılır
bu arada motorda yakıyo hani kırmızı kırmızı

artık satıyorum 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok Erol abiya dişliyi değiştirmedim 13 var şuan iyi motor 120 -125 gidiyo ama uzun yol yapamıyorum uzun gitsem uzuyo motor 130 rahat yapar bu dişliyle bence neyse sıbop ayarı evet dediğin gibi ellettirmicem ama motor kasıyo bazen işte sıkı diyolar sen gez böyle diyolar 3000 olsun bakalım düzelir inş

Son Mesajdan 16 saat 27 dakika sonra eklendi:

beyler arkadasın apache nin elektirik marsı çalısmıodu ve gösterge ışıkları yanmıyodu servise gönderdik motor 3000 kmde ve adamlar aküyü değiştirmiş 60 ytl buji değişmiş 15 ytl sıbop ayarı yapmıslar motor kendini sıkıyo ama bana mantıksız geldi neyse motor şimdi çalısırken hiç ses yapmıyo benimki çok gürültülü çalışıyor nedeni bujidenmi merak ettim
Başa dön
hihi
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: burdur

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün ilk defa arkadaşın apachesine binme fırsatı buldum.kısa bi testti benim için ama düşüncelerim oldukça pozitif oldu.ybr 125 ile apache arasında kalmıştım.bu sürüşten sonra tercihimi apache yönünde kullanma kararı aldım.dengesi ve özellikle gaza tepkisi çok hoşuma gitti.
Başa dön
hihi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hihi, ooo sen al apacheyi de daha neleri hoşuna gidicek bundan emin ol sadece rodaj süresinde biraz sıkıntı çekersin ama çok geziyosan rodajı hemen yaparsan daha da zevk almaya başlarsın apachemi alalı 2 buçuk ay oldu hergeçen gün yeni bir heyecanla sürüyorum Gülümsüyorum Bravo Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum Dans Delirdim Motordelisi
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : TVS APACHE

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadirfb_54, oda bişi mi ben hala bıkmadım akum bıttı zannettım bu gun ıkı defa tuzla emınonu yapmak zorunda kaldım aku canavar oldu ama bıraz üşüdüm Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum gemıde bı varedeo cu ıle konustum adam cantını degısmıs kaza yaptıgı ıcın on cant 1500 ytl Şok oldum duyunca motoruma asık oldum ama ıllakı bende buyutucem bakalım o zamn ne yapacaz mıllet te bana guler o zaman

artık satıyorum 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jant 1500 ytl mi Çok gülüyorum şaka gibi ? Delirdim Delirdim
Başa dön
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1500 ytl mi uh azmış ya ama illaki büyütücen Erol Abi boşver kimse gülmez Gülümsüyorum

Son Mesajdan 40 saniye:

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 17, 18, 19  Sonraki
4. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye