Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şuan BAĞDAT......

MesajTarih: 10.05.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000cc garnizon komutanı rütbeyi sana kim taktı..... Çok gülüyorum
Başa dön
yakuzzza Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Roytoy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000cc Sürmedim ama 600ccyi sonuna kadar çevirip vites ata ata giderseniz 400-500 bglik araba gibi performans veriyor 200 kilometre hıza kadar.
Delirdim

1000 ligi tam gazda düşünemiyorum bile...
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 1000 tecrübe meselesi şu an zx6r kullanıyorum 1-2 sene sora 1000 lik düşünüyorum oda 600 ün hakkını tam verdikten sonra Bravo
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OKD, gayet net anlatmış adam çokta mantıklı ve doğru!!
Başa dön
SRAD-HAN şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gittim bu sene motor almaya,baktim 1000 lik suzuki seneye yenileniyor,zx10 denedim cezbetmedi,yamaha ve rr tarz olarak uzak bana...
gsxr600 2008 i gördüm...sadece koymuslar oraya bana bkati ben ona baktim,renk siyah...adam dedi mavi-beyazi en erken mayis sonu,haziran basi geliyor...cok talep var...motor yok
ama 1000lik istiyorsan bak surda al götür...
dedim baslarim 1000lige ben bunu istiyorum...ve ismarladim simdide beklemedeyim...2 sene bununla takilalim sonra 1000ligi aliriz yine....
su an ismarladigim motora asik olusmus durumdayim,bence önemli olan bu...motorunu sevdikten sonra ister 600 lük,ister 1600 lük olsun ne farkeder Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
bu arada burada su an 2007 hayabusa ,2008 gsxr600 den200€ daha ucuz!...kampanya var.

6000lükle 1000lik arasindaki farkta sadece 1890€,bu sene 600lpkler rekor kiriyor avrupada..
kaya76 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 13.05.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ŞAhsım adına söyleyim. 2. motorum ER-5 idir. + silindirde ise direk ZZR1100. İlk 1-2 ay gazı açmaya korkuyordum ama şu an bisiklet gibi oldu (Yanlış anlama olmasın rahatlık ve hakimiyet açısından söylüyorum)

İlk dör silindirli motorumu aldıktan sonra Yıllık izinimde (Dİyarbakır- izmir -balıkesir;) 3 haftada 4.000 km yol yaptım. Uzun yolda yüksek hacim çok keyifli.

Ama 600 lüklerin iç gıcıklayan sesleri de bir harika. Bravo

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye