Arkadaşlar bende yamaha r1 var ve motoru öldü. bana 1998-1999 yada 2000 model bir motor lazım (sadece motor kısmı). bulma imkanı olan var mı? yada almanyada hangi şehirde neresinde satılıyor bunu bilen var mı? herkeze tşkr. _________________ Mavi Dew Ankaranın Her Yerinde
Tarih: 10.05.2008 - 23:47 Mesaj konusu:
MONSTER42 umut abim yardımcı olur şimdi _________________ GSX_R 1000 K_7 ellerin degil benim olacaksın sadece sen
FARKIMIZ TARZIMIZI YANSITIR
SÖZ VERDİGİM (İZ) GİBİ
BAGZEN BIKTIM VE ASLEN YIKILDIM DALDIM DERİNLERE SIGIDAN sgpa kjmr
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5835 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 10.05.2008 - 23:48 Mesaj konusu:
leylek82, basın sağolsun! ancak bu işi resmi evraklarla halledip ruhsat değiştrceksen ki doğrusu bu işin hiçte kolay değil! perte çıkmış r1 bulman gerek ve calıntı olmadığıgına dair belgelerin tam olması gerek v.ss v.ss! ve o model bir R1 için komple makina almak hiçte hesaplı olmaz! o makinayı yaptır ve sat!! yeni motor al!! makina ucuz değildir!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez(T.İ.T)
yok benim asıl derdim özellikle almanya olmak üzere nereden alabileceğim? eğer türkiyede bulursam ruhsat işlemleri kolay. benim için önemli olan düşük km de sağlam hiç açılmamış motor bulmaktır.
Tarih: 11.05.2008 - 00:03 Mesaj konusu:
leylek82, O MODEL AÇILMAMIŞ YAMAHA MOTORU bulcan!! allah kolaylık versin samalıkta igne arıcan yani!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
arkadaşlar zaten türkiyede bulacağımı sanmıyorum. aslında var ama 4000 ytl diyorlar. benim istediğim almanyanın neresinden getirebiliriz? bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. motorcu kardeşlerime saygılar benden.
Tarih: 11.05.2008 - 00:23 Mesaj konusu:
leylek82, YURT DIŞINDA BULUNABİLİR.. ancak o motorun resmi evrakları eksizsiz olmalı işte bu cok buyuk sorun,ve gumrukten nasıl gecer işte buda buyuk sorun! vergiler fena!!!ben yetkili sevisten beyin istemiştim motorun calıntı olmadığına dair belgelerden tutta,resmi okadar cok evrak ayarlandıki hollandadan gelsin diye makina için neler olur bilemem! kolay gelsin işin zor!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
ilgine genede teşekkürler. dediğim gibi malzemenin buraya gelişi kolay benim amcam tır şöförü bana nerede satılıyorsa söyle alıp geleyim diyor . olay bu. geriside kolay iş. ruhsat felan. _________________ Mavi Dew Ankaranın Her Yerinde
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız