Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4651 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 10.05.2008 - 22:02 Mesaj konusu:
5 motorcu 6 kişi yola koyulduk...inanırmısınız...bir amac uğruna biyerlere gidiyorsanız yol sizi yormuyor...kuş gibi hafif geçiyor yol...toplamda 350 km yaptık...oraya vardığımızda 5 dakika sonra cenaze namazı başladı..yani istesek bu kadar net bir zamanda varamazdık...kalabalık...herkes şaşkın...birbirine bakıyor insanlar...önce ailesinin evinin önünden geçtik...kadınlar oturup bekleşiyorlardı...inceden yağmur başladı...camiye gittik...ama saf tutamıyoruz o kadar kalabalık yani...omuzlarda mezarlığa kadar gidildi...gömme işlemi bitti...babası dedesi eşi annesi yıkılmış vaziyetteler...Babasının elini öptük bir arkadaşımla birlikte...ne güclü adammış ya...bize nasihatta bulundu...dikkatli olun diye..adam yıkılmış inanın...ayakta ama sanki mezara o girmiş gibi...Allahım nasıl bir acıdır bu iki evladınıda toprağın altına koymak...
bugün yaşadıklarımı bir ömür boyu unutmayacağım...unutamayacağım...
sağsalim döndük...topik kilitlenebilir... _________________
Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 10.05.2008 - 22:19 Mesaj konusu:
mete_han abim allah razı olsun sizlerden
açımız büyük üzüntümüz büyük allah gani gani rahmet eylesin allah taksiratlarını affetsin geride kalan ailesine yakınlarına doslarına ve motorcu camiasına hepimizin başı sagolsun sabırlar versin herkese yüce rabbim _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Tarih: 11.05.2008 - 04:52 Mesaj konusu:
Sabah saat 5:50
Ben şimdi işten geliyorum,Yorgunluktan bitik vaziyette.Keşke imkanım olsaydı.Cok gençti çok üzüldüm çook...Allah rahmet eğlesin _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız