Knife-Party, kanald haber de bir arkadaş pistte çıktı ve hiç çekin meden söledi burda işte böle olmalı ama böyle değil böyle olsaydı olmazdı dedi helal dedim konuş be bayağı konuştu ama konuşsa ne yarar giden bir daha geri gelmiyor _________________ SoN KaRaR CbF Hornet 6oo...
.
mekanı cennet olsun Rabbim gani gani rahmet eylesin...
_________________ Biz, Sosyetenin Rugan Ayakkabı Giyen Şımarık Kızlarıyla Dans Etmesini Bilmesekte, Doğudaki ŞehitLik Kampında, AY Işığı Altında, Kurtlarla Dans Etmesini;
Çok İyi Biliriz...
Allah Rahmet eylesin. Başımız sağolsun. Ailesine sabır diliyorum. ve tüm camiamıza. Çok üzülüyor insan. off off off _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6247 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 10.05.2008 - 23:00 Mesaj konusu:
süleyman memnun hala diyorki pistte sorun yok!! yahu tamam kaza pilotaj hatası anladık biliyoruz! peki hani kum havuzu,hani mıcır havuzu düzlükte kaza olmaz diye ayetmi var işte oldu ve adam gitti! düzlük sonunda 40m bir kum havuzu olsa 30cm derinlikte suan sinan hayattaydı bukadar önemli birsey bu! nerde emniyet bölgesi nerde kum mıcır havuzu ve en sonda lastik bariyerler ve minderler!! nerde!! hala konusuyorlar pistte sorun yok diye ve bunu diyen kişiler bu işin yönetici kısmı! allah sonumuzu hayretsin bu sporun basındaki adamların düşüncelerine baksana! millet kendi koltuğu davasında politik olcaz diye tek kelime eden yok! nerdeyse sinanın ailesine dava acıcaklar pistin adını lekelediniz diye AYIPPPP AYIPPP YUH!!! _________________
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4651 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 10.05.2008 - 23:03 Mesaj konusu:
5 motorcu 6 kişi yola koyulduk...inanırmısınız...bir amac uğruna biyerlere gidiyorsanız yol sizi yormuyor...kuş gibi hafif geçiyor yol...toplamda 350 km yaptık...oraya vardığımızda 5 dakika sonra cenaze namazı başladı..yani istesek bu kadar net bir zamanda varamazdık...kalabalık...herkes şaşkın...birbirine bakıyor insanlar...önce ailesinin evinin önünden geçtik...kadınlar oturup bekleşiyorlardı...inceden yağmur başladı...camiye gittik...ama saf tutamıyoruz o kadar kalabalık yani...omuzlarda mezarlığa kadar gidildi...gömme işlemi bitti...babası dedesi eşi annesi yıkılmış vaziyetteler...Babasının elini öptük bir arkadaşımla birlikte...ne güclü adammış ya...bize nasihatta bulundu...dikkatli olun diye..adam yıkılmış inanın...ayakta ama sanki mezara o girmiş gibi...Allahım nasıl bir acıdır bu iki evladınıda toprağın altına koymak...
bugün yaşadıklarımı bir ömür boyu unutmayacağım...unutamayacağım... _________________
Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."
Tarih: 11.05.2008 - 00:22 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
süleyman memnun hala diyorki pistte sorun yok!! yahu tamam kaza pilotaj hatası anladık biliyoruz! peki hani kum havuzu,hani mıcır havuzu düzlükte kaza olmaz diye ayetmi var işte oldu ve adam gitti! düzlük sonunda 40m bir kum havuzu olsa 30cm derinlikte suan sinan hayattaydı bukadar önemli birsey bu! nerde emniyet bölgesi nerde kum mıcır havuzu ve en sonda lastik bariyerler ve minderler!! nerde!! hala konusuyorlar pistte sorun yok diye ve bunu diyen kişiler bu işin yönetici kısmı! allah sonumuzu hayretsin bu sporun basındaki adamların düşüncelerine baksana! millet kendi koltuğu davasında politik olcaz diye tek kelime eden yok! nerdeyse sinanın ailesine dava acıcaklar pistin adını lekelediniz diye AYIPPPP AYIPPP YUH!!!
+1 Katılıyorum sonuna kadar..
Birkaç ay oldu bir topic açılmıştı körfez yarış pisti ile orda ki yarışla ilgili orda da yazmıştım. Yazık diyordum bu kadar berbat bir pist olmaz vs. yapacağını yaptı sonunda. Şu an sorumlu aramak ne kadar doğru olur ama en büyük sorumlu TMF nin duyarsızlığıdır. Bir çok defa ağır kazalar oldu vs. bir iyileştirmeye gitmediler. Olan oldu sonunda Avrupa klasmanında bir sporcumuz vefat etti. TMF nin yöneticilerine benim verdiğim vergileri harcanması gereken yerlere harcamadıkları için yazıklar olsun diyorum afedersiniz ama yuhhhh dedirtiniz sonunda yazıklar olsun!!! _________________ Üssü var,üstü yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız