Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 28, 29 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 10.05.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knife-Party, kanald haber de bir arkadaş pistte çıktı ve hiç çekin meden söledi burda işte böle olmalı ama böyle değil böyle olsaydı olmazdı dedi helal dedim konuş be bayağı konuştu ama konuşsa ne yarar giden bir daha geri gelmiyor Üzgünüm
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AlAcAli19
Üye
Üye

Nereden: ÇoRuM

MesajTarih: 10.05.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanı cennet olsun Rabbim gani gani rahmet eylesin...
Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
AlAcAli19 Çevrimdışı AlAcAli19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 10.05.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayla inanamıyorum vefat ettiğine Üzgünüm Üzgünüm .mekanı cennet olsun Üzgünüm
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 10.05.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet eylesin. Başımız sağolsun. Ailesine sabır diliyorum. ve tüm camiamıza. Çok üzülüyor insan. off off off
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ogar1971
Üye
Üye

Nereden: manisa-alaşehir

MesajTarih: 10.05.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkezin başı sag olsun arkadaşlar
Başa dön
ogar1971 Çevrimdışı ogar1971 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
barossatr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 10.05.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 10.05.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.cnnturk.com/SPOR/MOTORSPORLARI/haber_detay.asp?PID=178&HID=1&haberID=457695#none

Ben haberlerde fazla yazı bulamıyorum..
Bu linki tekrar dile getirmiş olayım..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süleyman memnun hala diyorki pistte sorun yok!! yahu tamam kaza pilotaj hatası anladık biliyoruz! peki hani kum havuzu,hani mıcır havuzu düzlükte kaza olmaz diye ayetmi var işte oldu ve adam gitti! düzlük sonunda 40m bir kum havuzu olsa 30cm derinlikte suan sinan hayattaydı bukadar önemli birsey bu! nerde emniyet bölgesi nerde kum mıcır havuzu ve en sonda lastik bariyerler ve minderler!! nerde!! hala konusuyorlar pistte sorun yok diye ve bunu diyen kişiler bu işin yönetici kısmı! allah sonumuzu hayretsin bu sporun basındaki adamların düşüncelerine baksana! millet kendi koltuğu davasında politik olcaz diye tek kelime eden yok! nerdeyse sinanın ailesine dava acıcaklar pistin adını lekelediniz diye AYIPPPP AYIPPP YUH!!! Sinirlendim Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 motorcu 6 kişi yola koyulduk...inanırmısınız...bir amac uğruna biyerlere gidiyorsanız yol sizi yormuyor...kuş gibi hafif geçiyor yol...toplamda 350 km yaptık...oraya vardığımızda 5 dakika sonra cenaze namazı başladı..yani istesek bu kadar net bir zamanda varamazdık...kalabalık...herkes şaşkın...birbirine bakıyor insanlar...önce ailesinin evinin önünden geçtik...kadınlar oturup bekleşiyorlardı...inceden yağmur başladı...camiye gittik...ama saf tutamıyoruz o kadar kalabalık yani...omuzlarda mezarlığa kadar gidildi...gömme işlemi bitti...babası dedesi eşi annesi yıkılmış vaziyetteler...Babasının elini öptük bir arkadaşımla birlikte...ne güclü adammış ya...bize nasihatta bulundu...dikkatli olun diye..adam yıkılmış inanın...ayakta ama sanki mezara o girmiş gibi...Allahım nasıl bir acıdır bu iki evladınıda toprağın altına koymak...

bugün yaşadıklarımı bir ömür boyu unutmayacağım...unutamayacağım...

Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."
Başa dön
mete_han Çevrimdışı mete_han Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, anlattıkların için çok teşekkürler..çok üzüldümm..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Olgun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahtan rahmet dılıyorum, ailesine ve dostlarada sabır Ağlıyorum
siyahbeyaz
Üye
Üye

Nereden: TURKEY

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah gani gani rahmet eylesin .. Üzgünüm
Üye
Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Ailesine sabır versin. Üzgünüm
Başa dön
Taz-Z Çevrimdışı Taz-Z Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canberk035
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevenlerin başı saolsun...Allah rahmet eylesin... Ağlıyorum
Başa dön
canberk035 Çevrimdışı canberk035 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
süleyman memnun hala diyorki pistte sorun yok!! yahu tamam kaza pilotaj hatası anladık biliyoruz! peki hani kum havuzu,hani mıcır havuzu düzlükte kaza olmaz diye ayetmi var işte oldu ve adam gitti! düzlük sonunda 40m bir kum havuzu olsa 30cm derinlikte suan sinan hayattaydı bukadar önemli birsey bu! nerde emniyet bölgesi nerde kum mıcır havuzu ve en sonda lastik bariyerler ve minderler!! nerde!! hala konusuyorlar pistte sorun yok diye ve bunu diyen kişiler bu işin yönetici kısmı! allah sonumuzu hayretsin bu sporun basındaki adamların düşüncelerine baksana! millet kendi koltuğu davasında politik olcaz diye tek kelime eden yok! nerdeyse sinanın ailesine dava acıcaklar pistin adını lekelediniz diye AYIPPPP AYIPPP YUH!!! Sinirlendim Sinirlendim

+1 Katılıyorum sonuna kadar..

Birkaç ay oldu bir topic açılmıştı körfez yarış pisti ile orda ki yarışla ilgili orda da yazmıştım. Yazık diyordum bu kadar berbat bir pist olmaz vs. yapacağını yaptı sonunda. Şu an sorumlu aramak ne kadar doğru olur ama en büyük sorumlu TMF nin duyarsızlığıdır. Bir çok defa ağır kazalar oldu vs. bir iyileştirmeye gitmediler. Olan oldu sonunda Avrupa klasmanında bir sporcumuz vefat etti. TMF nin yöneticilerine benim verdiğim vergileri harcanması gereken yerlere harcamadıkları için yazıklar olsun diyorum afedersiniz ama yuhhhh dedirtiniz sonunda yazıklar olsun!!! Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 28, 29 30, 31, 32  Sonraki
29. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal