dostum ben kimsenin başlangıç olarak 600 CC kullanmasını istemiyorum.. gerçekten tehlikeli olabilir.. ama 600 CC lik - 1000 CC lik motorlara da ÖCÜ gibi bakılmasını da istemiyorum... Bu motorların olduğundan çooookkk daha tehlikeli görülmesini istemiyorum... adam senelerdin 125 - 250 CC kullanmış alıyor bir 600 CC - 1000 CC makine önce bacakları tirtirtitriyor bilinçaltına yerleştirmiş ya çok zoorrrr diye... bir iki ay sonra diyor ki bu mu lan bunca zamandır korktuğum şey ... sonra aşırı rahatlama geliyor ne hikmetse 125 CC muamelesi yapmaya başlıyor SS 'e .. sonra ya hastaneye ziyaretine gidiyoruz yada cenazesine..
BENCE BU TÜR ARKADAŞLAR ZAMANINDA AŞIRI DERECEDE KORKUTULMASA - BU İKARUS sendromu mudur nedir bu olaya yakalanmazlar bence...
En son husbayer tarafından 11.05.2008 - 00:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5835 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 11.05.2008 - 00:35 Mesaj konusu:
husbayer, zaten bunun için biz hep sunu diyoruz!!
SS değil egolar öldürür!!!, _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez(T.İ.T)
Tarih: 11.05.2008 - 00:38 Mesaj konusu:
Alıntı:
benim rütbemide sen takacaksın haberin olsun
Benim eğitimim komando ihtisas kursundan daha serttir işin zor kolay gelsin!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 841 Nereden: Şuan BAĞDAT......
Tarih: 11.05.2008 - 00:42 Mesaj konusu:
kardeşim bu yola gönül verdiysek yapacak birşey yok..biz çok kurs bıtırdık...sol göğüs 9 brove diyorum başka da birşey demiyorum....
sen olduktan sonra hocamız allahın izniyle sırtımız yere gelmez....
Tarih: 11.05.2008 - 00:44 Mesaj konusu:
yakuzzza, detaya gerek yok burası motordelisi!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Kayıt: Feb 25, 2008 Mesajlar: 1620 Nereden: Cehennemin dibinden
Tarih: 11.05.2008 - 22:16 Mesaj konusu:
husbayer,
Alıntı:
dostum ben kimsenin başlangıç olarak 600 CC kullanmasını istemiyorum..
anladıgım kadarıyla bu konuda hemfikiriz,ancak aklıma bir şey geldi,600cc nin daha güvenli oldugunu düşünen arkadaşlar böyle bir mantıkla 1000cc ninde 600cc den daha güvenli ve kullanımının daha kolay oldugunu düşünmeleri gerekiyor,bir de o arkadaşları görebilirmiyiz.
husbayer, yeni bir topic acmaya gerek yok burdan devam edelim işte _________________
PERT TEAM
BİLGİLİLER BEGENDİKÇE ALKIŞLAR, AVAMLAR ALKIŞLADIKÇA BEGENİRLER
Şu ana kadar hiç 600cc sürmedim ama 125cc üstünden inmedim seviyorum ybr leri ama +110 dan sonra gerçekten tehlikeli olabiliyor disk yok ama inş. birgün 600cc ye binerim sizi o zaman daha iyi anLarım
Bu başlığı açan arkadaşım okadar güzel ve doğru tespitlerde bulunmuşku bende kendini tebrik edmeden geçemiyorum .
Dünyanın heryerinde eğitim veren kurumlar, motosiklete yeni başlayan bir kullanıcıyı ya 125 cc ile başlatıyor ,yada 125 cc ile başlamalarını tavsiye ediyor . Sevgili arkadaşımın yazısını okuyunca ben bu eğitmenlerin nekadar kötülük yaptıklarının farkına vardım . Motosikleti yalayıp yutmuş bu insanların tavsiyesi halbuki gidin bir 600 cc ile başlayın olmalıydı ,hatta 1000 cc dahada oturaklı olduğunda eğitim aşamaları daha kolay geçilebilir .
125 cc ile 10 bin km yaptıkdan sonra 500 cc ile yaklaşık 23000 km yaptım . Şimdi 600 cc kullanıyorum . Bir 30 bin yapmadanda kesinlikle 1000 cc ye geçmeyi düşünmüyorum . Bu aradada temel sürüş eğitimi den başlayarak ileri sürüş eğitimine kadarda eğitimler aldım . Halbuki hiç gerek yokmuş bunlara alıp 600 lüğü direk gazlayabilirmişim
Bir deli kuyuya taş atmış atmasınada birçok deli de bunu destekleyici yazılar yazmış ya gerçekden yazık .
Tarih: 12.05.2008 - 02:47 Mesaj konusu:
Gaza herkez basabilir ama yüksek hızlardan temiz ve kuvvetlice frenlemeyi herkez beceremez...
Buda en büyük tehlikelerden biri. _________________ Yılın Videosu
husbayer, topic açıp benim çinli motorum çok kötü burnuna havuç takalım eriyo vs vs diyorsun ondan sonrada 'iyi bir' 600cc kullanıp 'aa ne güzelmiş' diyorsun.Senin yanlışın burada zaten.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız