Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BU SABAH Cenaze ve Başsağlığı için AKYAZI'ya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BU SABAH Cenaze ve Başsağlığı için AKYAZI'ya

BU SABAH Cenaze ve Başsağlığı için AKYAZI'ya
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu an saat 11;40 yarışçı sertaç ile görüştüm cenaze bu gün öğlen namazında kalkacakmış kenan sofuoğlu da gelmiş
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, bizim içinde dua edin Ağlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelemiyorum...Orada bulunmam gerekiyor lakin üzgünüm ne yazık ki...Allahtan rahmet diliyorum...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılım fazla olursa son görevimizide yapmış oluruz arkadaşlar..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 motorcu 6 kişi yola koyulduk...inanırmısınız...bir amac uğruna biyerlere gidiyorsanız yol sizi yormuyor...kuş gibi hafif geçiyor yol...toplamda 350 km yaptık...oraya vardığımızda 5 dakika sonra cenaze namazı başladı..yani istesek bu kadar net bir zamanda varamazdık...kalabalık...herkes şaşkın...birbirine bakıyor insanlar...önce ailesinin evinin önünden geçtik...kadınlar oturup bekleşiyorlardı...inceden yağmur başladı...camiye gittik...ama saf tutamıyoruz o kadar kalabalık yani...omuzlarda mezarlığa kadar gidildi...gömme işlemi bitti...babası dedesi eşi annesi yıkılmış vaziyetteler...Babasının elini öptük bir arkadaşımla birlikte...ne güclü adammış ya...bize nasihatta bulundu...dikkatli olun diye..adam yıkılmış inanın...ayakta ama sanki mezara o girmiş gibi...Allahım nasıl bir acıdır bu iki evladınıda toprağın altına koymak...

bugün yaşadıklarımı bir ömür boyu unutmayacağım...unutamayacağım...

sağsalim döndük...topik kilitlenebilir...
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han abim allah razı olsun sizlerden

açımız büyük üzüntümüz büyük allah gani gani rahmet eylesin allah taksiratlarını affetsin geride kalan ailesine yakınlarına doslarına ve motorcu camiasına hepimizin başı sagolsun sabırlar versin herkese yüce rabbim

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

niye kilitlensin bir insan olarak son görev yapılmış herkes görsün bilsin.
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md adına tesekkurler metehan keske gelebılseydık
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahtan rahmet dılıyorum Ağlıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahtan rahmet dılıyorum Ağlıyorum
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanın evladını toprağa vermesi çok acı bu zor günde ailesinin yanında olup onlara teselli vermek çok önemli metehan Bravo rahmetlinin mekanı cennet olsun Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
voxodoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: New York

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, keske olmasaydi hic o cenaze ama hayat keskelerle yurumuyor malesef, allah ailesine kuvvet versin.
Başa dön
voxodoo Çevrimdışı voxodoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 05:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabah saat 5:50
Ben şimdi işten geliyorum,Yorgunluktan bitik vaziyette.Keşke imkanım olsaydı.Cok gençti çok üzüldüm çook...Allah rahmet eğlesin İstemiyorum
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal