Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 29 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 11.05.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah taksiradını affetsin.Ailesine ve sevenlerine sabirlar ihsan eylesin.Başimiz sağolsun.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 11.05.2008 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
süleyman memnun hala diyorki pistte sorun yok!! yahu tamam kaza pilotaj hatası anladık biliyoruz! peki hani kum havuzu,hani mıcır havuzu düzlükte kaza olmaz diye ayetmi var işte oldu ve adam gitti! düzlük sonunda 40m bir kum havuzu olsa 30cm derinlikte suan sinan hayattaydı bukadar önemli birsey bu! nerde emniyet bölgesi nerde kum mıcır havuzu ve en sonda lastik bariyerler ve minderler!! nerde!! hala konusuyorlar pistte sorun yok diye ve bunu diyen kişiler bu işin yönetici kısmı! allah sonumuzu hayretsin bu sporun basındaki adamların düşüncelerine baksana! millet kendi koltuğu davasında politik olcaz diye tek kelime eden yok! nerdeyse sinanın ailesine dava acıcaklar pistin adını lekelediniz diye AYIPPPP AYIPPP YUH!!! Sinirlendim Sinirlendim

+1 katılıyorum sonuna kadar..

Birkaç ay oldu bir topic açılmıştı körfez yarış pisti ile orda ki yarışla ilgili orda da yazmıştım. Yazık diyordum bu kadar berbat bir pist olmaz vs. yapacağını yaptı sonunda. Şu an sorumlu aramak ne kadar doğru olur ama en büyük sorumlu TMF nin duyarsızlığıdır. Bir çok defa ağır kazalar oldu vs. bir iyileştirmeye gitmediler. Olan oldu sonunda Avrupa klasmanında bir sporcumuz vefat etti. Hakkımı helal etmiyorum TMF nin yöneticilerine benim verdiğim vergileri harcanması gereken yerlere harcamadıkları için.Yazıklar olsun diyorum afedersiniz ama yuhh beee dedirttiniz sonunda... Sinirlendim
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.05.2008 - 02:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://akyazihaber.com/haber_detay.php?haber_id=1392
Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rr600
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin ÇOK BUYUK bır kayıp!Allah yakınlarına sabır versin
ASY48
Üye
Üye

Nereden: Fethiye

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O piste lanet olsun...
Başa dön
ASY48 Çevrimdışı ASY48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin.sevenlerine sabır diliyorum.çok zamansız oldu...
queen_of_inferno
Üye
Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topragin bol olsun sampiyon allah ailesine sabir versin

Son Mesajdan 30 saniye:

ooo:((
Srad
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah taksiradını affetsin.Ailesine ve sevenlerine sabirlar ihsan eylesin.Başimiz sağolsun.
ASY48
Üye
Üye

Nereden: Fethiye

MesajTarih: 11.05.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lanet olsun o cuma gününe...

Lanet olsun o körfez pistine...

Bir daha o piste cıkmıyorum...

Ben High side oldum ve 3 tur sonra Sinan düştü....
.......

Bazı maddi sıkıntılardan dolayı Cuma sabahı piste varabildik...

Sabah ilk Sinan ı gördüm, Hoş beş, sohbet, Sercan ı sordu, gelip gelmiyeceğini sordu, perşembe antreman yapıp yapmadığını sordum, yaptığını özellikle 2008 Cbr1000RR ı denediğini ve cok güzel olduğunu, hatta "abi bisiklet gibi makina" dedi...

Sonra 10:00 ilk antremana çıktık... Sinan arka düzlükte prielli çıkışından sonra içimden geçti, sağdaki çimenlere kadar uzandı sonra sola çekti makinayı va kara şiganına girdi... gözlerime inanamadım, "Allahım, Sinan uçuyor dedim " içimden...

seans 10:25 te bitti...

11:30 II. seansa tekrar çıktık... start finish düzlüğünde, üst geçit altında yanımdan geçti... "bugün bir başka, gidiyor" dedim "sanırım Kenan nın pist rekorunu kıracak, bu yarışta"....

6.ncı turumu atıyorum, deniz şiganına girerken, "High Side" oldum, motor beni üzerinden attı, ve sol taraftaki kum havuzuna sürüklendim....

ayaga kalktım, bende bişey yok, motoruma baktım, iyi durumda, kum havuzunda, antremanı izliyorum, Sinan, Barış Tok u kovalıyor, ve arka frende geçiyor, sonra yavaşlıyor,.... ben o an Kırmızı Bayrak kalktığını sandım, ve motorumla ilgilenmeye başladım...

Güvenlik aracı geldi, görevli araçtan inmeden bana iyi olup olmadığımı sordu, iyiyim dedim... Sinan düştü dedi, ve beklememi söyledi, Herkes Kara şiganına koşuyordu... Ambulans geldi yanıma, iyi olup olmadığımı sordu, ben iyiyim deyince, "Sinan nın kötü düştüğünü ve onunla ilgileneceklerini söylediler ve gittiler....

Güvenlik aracı geri gldi ve beni aldılar...

Sinan nın kötü olduğunu, bilinci yerinde değil dediler ve pite geldik...

Motorunu getirdiler ortadan ikiye bölünmüştü... kaskı paramparca idi...

akşam ölüm haberi geldi....

cumartesi cenazesine katıldık..

bugün eve döndük, ve herşey bir rüya gibiydi... umarım öyledir ve bu rüya hiç bitmez... Sinan aramızda olur...
Başa dön
ASY48 Çevrimdışı ASY48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 11.05.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah dan rahmet diliyorum. Hepimizin bası sağolsun.
Çok üzücü bir haber. Yeni baba olmasıda olayın
başka bir üzücü yanı.
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
memomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BOLU/MERKEZ

MesajTarih: 11.05.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın.allah ailesine sabır versın. Üzgünüm

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

allah rahmet eylesin.ailesine sabır versın Üzgünüm
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kandyra

MesajTarih: 11.05.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum aci haberi duyunca dondum kaldim.anki saka gibi inanamadim.kelimeler yatmez bunu anlatmaya.hem cok zor hem cok kisa bir macera omur.allah mekanini cennet etsin sinan abimizin.
Başa dön
olguncaner Çevrimdışı olguncaner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ASY48,
Alıntı:

bugün eve döndük, ve herşey bir rüya gibiydi... umarım öyledir ve bu rüya hiç bitmez... Sinan aramızda olur...

o artık ALLAH'ın katında
sadece dua edicez onun için

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
artfoto
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düştüğü anda ve düşmeden onceki video görüntüleri var bende.o anda pistte antreman yapanları çekiyorduk.düşecegi kesin belliydi ama sonucunun bu olacagını bilmiyorduk.allah ailesine sabır günahlarınıda af eylesin

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

C:\Documents and Settings\Art\Belgelerim\Bluetooth\inbox\09052008.jpg
Başa dön
artfoto Çevrimdışı artfoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 12.05.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Üzgünüm Ateş her zaman ki gibi düştüğü yeri yaktı Anne yüreğini çok acı allah ailesine sabır versin....

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 29 30, 31, 32  Sonraki
30. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal