Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ölümlü kazaya karışmış motor! yorumlarınız önemli!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ölümlü kazaya karışmış motor! yorumlarınız önemli!!!

ölümlü kazaya karışmış motor! yorumlarınız önemli!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nafi
Üye
Üye

Nereden: KIBRIS

MesajTarih: 11.05.2008 - 01:18    Mesaj konusu: ölümlü kazaya karışmış motor! yorumlarınız önemli!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sürücüsü rahmetli olmuş bi motora binermisiniz ? motorda teknik olarak bi arıza yok yani grenajları bile kırılmamış sol kapağın üzerinde sürüklenerek durdu motor..

üzerindekiler savrularak ağaca çarptılar ikiside rahmetli oldu...

kimisi neden binilmesin vadeleri dolmuş allah rahmet eylesin diyor kimiside binilmez diyor..
ben vadeleri dolduğu kanaatindeyim.. siz ne dersiniz?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
polidoryon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw motorla ne alakası var vadesi gelmis allah rahmet eylesin.
gerisi guru gurultu
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.05.2008 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki motorun sucu yok!! hatta ölümlü kazalarda teknik sorun yuzunden olan kaza oranı %1 lerde! ancak ben o motordan soğurum bu tamamen psikolojik bir olay yoksa neden alınmasın!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben almam....................... Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 11.05.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sıfır alırım genelde araba olsun motosiklet olsun.
tercih meselesi tabikide..
ama insanın içi gene böyle bir durumda cız eder ya onu kullanınca

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.05.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

psikolojik olarak baya rahatsız eder herhalde Beğenmedim
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 11.05.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"İçinde cinayet işlenmiş yada henüz birileri ölmüş bir evde oturur musunuz?" sorusu gibi bişey bu.Ne öyle bir evde oturabilirim ne de öyle bir motoru satın alırım hatta yanından geçerken bile rahatsız olurum sanki İstemiyorum

Motorun ne kadar suçu olmasada bir yaşanmışlık var ve sağlam olması,temiz olması bunu değiştirmeyecektir,"ya benimde aynısı başıma gelirse?" sorusunu hergün sorar insan kendine. İyi fikir
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benım anladıgım kadarıyla ölümlü biten bir kazadan çıkan motoru almak istiyorsun ama vicdanen bir sıkıntı var gibi sende

kısaca sana al diyecek birini arıyorsun sen ben sana o gazı veriyim Çok gülüyorum

al kardeş bır sıkıntı olmaz güle güle kullan hata sonucu olmuş bir kaza motorla alakası yoktur bence Dil çıkarıyorum
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
trinacria
Üye
Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 11.05.2008 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayyaatta almam
ironsedat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 02:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dünyada başka motormu kalmadı alacak bırak alma ver üç beş kuruş fazla kafan da rahat olsun gönlün de...
ironsedat Çevrimdışı ironsedat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 02:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

binilir kardeşim neden binilmesin...
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MVUGJ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 03:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamamen senin psikolojinle alakalı bir durum bu.
benim kişisel fikrim ise motorda bi problem yoksa binilebilir
Başa dön
MVUGJ Çevrimdışı MVUGJ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 03:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende almamda binmem de , rahat hissetmem kendimi binerken
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 11.05.2008 - 04:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben almam,çünkü kendimi rahat hissedemem o motorda.Hep aklıma gelir.

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 11.05.2008 - 06:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim her aldığın 2.el malın geçmişini araştırıyomusun bunun pisliğini biliyosun ama ya birisi sana kaza yaptığını ve sahibinin öldüğünü söylemeden satsaydı o zaman gönül rahatlığıyla alır binerdin... birazcık psikolojik bu işler makinenin bi suçu yok ama kendini rahat hissediyorsan alıp binebilirsin... bana sorucak olursan ben almazdım hehe Gülümsüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Allah korusun ya sahibinin ruhu öbür dünyadan çoşup makinesini görmeye gelirse böö töbe töbe.... Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal