sürücüsü rahmetli olmuş bi motora binermisiniz ? motorda teknik olarak bi arıza yok yani grenajları bile kırılmamış sol kapağın üzerinde sürüklenerek durdu motor..
kimisi neden binilmesin vadeleri dolmuş allah rahmet eylesin diyor kimiside binilmez diyor..
ben vadeleri dolduğu kanaatindeyim.. siz ne dersiniz? _________________ GYLERA 200VXR-M5-330İ
Tarih: 11.05.2008 - 00:21 Mesaj konusu:
yaw motorla ne alakası var vadesi gelmis allah rahmet eylesin.
gerisi guru gurultu _________________ Mehmet Emre ŞENSES
A rh(+)
Kaldığın yerden devam edemiyorsan;başdan başla
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6247 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 11.05.2008 - 00:22 Mesaj konusu:
tabiki motorun sucu yok!! hatta ölümlü kazalarda teknik sorun yuzunden olan kaza oranı %1 lerde! ancak ben o motordan soğurum bu tamamen psikolojik bir olay yoksa neden alınmasın!! _________________
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1079 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 11.05.2008 - 00:35 Mesaj konusu:
ben sıfır alırım genelde araba olsun motosiklet olsun.
tercih meselesi tabikide..
ama insanın içi gene böyle bir durumda cız eder ya onu kullanınca _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3946 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 11.05.2008 - 00:42 Mesaj konusu:
"İçinde cinayet işlenmiş yada henüz birileri ölmüş bir evde oturur musunuz?" sorusu gibi bişey bu.Ne öyle bir evde oturabilirim ne de öyle bir motoru satın alırım hatta yanından geçerken bile rahatsız olurum sanki
Motorun ne kadar suçu olmasada bir yaşanmışlık var ve sağlam olması,temiz olması bunu değiştirmeyecektir,"ya benimde aynısı başıma gelirse?" sorusunu hergün sorar insan kendine. _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Tarih: 11.05.2008 - 05:32 Mesaj konusu:
kardeşim her aldığın 2.el malın geçmişini araştırıyomusun bunun pisliğini biliyosun ama ya birisi sana kaza yaptığını ve sahibinin öldüğünü söylemeden satsaydı o zaman gönül rahatlığıyla alır binerdin... birazcık psikolojik bu işler makinenin bi suçu yok ama kendini rahat hissediyorsan alıp binebilirsin... bana sorucak olursan ben almazdım hehe
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Allah korusun ya sahibinin ruhu öbür dünyadan çoşup makinesini görmeye gelirse böö töbe töbe.... _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız